TARKISTA JAKOLAATIKON ÖLJYT!!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja JAMANT, 5.8.2008.

 1. JAMANT

  JAMANT Double Gearhead

  Muistin virkistämiseksi, muistakaa edes kerran kesässä tarkistaa jakovaihteiston öljyt (mieluummin useammin)!!!
  Taas on nosturilla Chevy pick-up, jonka jakolaatikossa ei ollu paljoa öljyä!!! Onneks tuli muun syyn takia remonttiin ja tarkistettiin!!! Öljyn lisäämisella selviää usein kalliistakin remontista!! Ja jos joutuu usein lisäämään, selvittäkää syy, miksi vuotaa!!!
   
 2. mietmi-3

  mietmi-3 Double Gearhead

  Kannattaa se moottoriöljykin tarkastaa. Kesäkuun alussa oltiin lähdössä Vanimiittiin. Onneksi emäntä pisti ajamaan pienen lenkin vaunu perässä. Kotiin tullessa alkoi kone kolkuttamaan :eek: ja kas kummaa öljynpaine :eek: :eek: nollilla. Suodattimen kyljessä repeämä :mad: josta öljyt painelleet kohti riihimäen ongelmajätekeskusta huonolla menestyksellä :rotfl: Onneksi mitään lopullista ei keriinnyt tapahtumaan. :wink: :wink:
   
 3. jylhä

  jylhä 1st gear

  Ja samaan syssyyn avatkaa taka-akselin huohotus venttiili. Nimim. öljyt ysitiellä
   
 4. kime2

  kime2 Gearhead

  No sulla on sit ollut tuon jälkeen yhtä "emännän palvelusta" :poff:
   

Kerro tästä muillekin!