Tarviis vinkkejä tehonlisäykseen (ford 2.3 V6)

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja pete78, 8.11.2001.

  1. pete78

    pete78 Gearhead

    Mulla on projektina Granada coupe '76 2.3 V6.
    Niinkun tiedätte edellä mainittu ei oikeen irtoo kyseisellä koneella.Teknisistä tiedoista löytyi 114hp, epäilen vahvasti tätä tietoa.Auto vaatis kuitenkin vähintään 150hp liikkuakseen muutenkin kuin talla pohjassa.Oisko järkee alkaa laittaa näin pientä konetta? jos ois niin mistä ois hyvä aloittaa. PS.Kunhan joskus saan autoni siihen kuntoon että se on koriltaan ja alustaltaan tikissään niin oon haaveillu Mustangin tekniikkaa,onko tietoo istusko Mussen 302 vai pitäskö muutella tai joku muu kone,vinkit kiinnostaa. Kaikkee tietoo vaan tänne päin,tulee tarpeeseen.
     
  2. og_fin

    og_fin 1st gear

    mussen 302 sopii sinne keulalle ja taisi olla niin että granikassa sopii c4-tomaatti siihen perään suoraan ilman kartaanitunnelin alkupään levennystä ja taisi olla niin että menee vielä mussen koneenkorvilla
     

Kerro tästä muillekin!