Tasavirtalaturin vianhaku?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja dart, 30.7.2007.

 1. dart

  dart Gearhead

  38 fordin laturi lopetti lataamisen ja picknickiin pitäisi päästä eli kertokaa viisaammat mistä hakea syytä. laturissa on uusi säädin ja hiilet. koitin hyppylankaa säätimen napojen väliin ja laturin runko on maadoitettu.
   
 2. kaukokupee

  kaukokupee 1st gear

  Ottaako ne uudet hiilet kollektoriin kiinni? Ei olisi ensimmäinen kerta kun olisivat rahtusen väärän kokoiset tai muuten jumissa.

  Jos se lakkasi lataamasta jo ennen kuin pistit nuo uudet kamat kiinni, niin kollektorikin voi olla pahasti urilla tai jotain lehtiä palanut mustiksi / juotokset käämeihin auki.
   
 3. dart

  dart Gearhead

  silmämääräisesti kollektori näytti ihan hyvältä ja hiilet käänsinkin jo oikeinpäin. minkälaisia mittauksia ko. laturiin voi tehdä esim. ankkuriin?
   
 4. ford59

  ford59 1st gear

  magnetoitko laturin? virtaa sisään akusta, niin että laturi alkaa pyörimään itsestään oikeaan suuntaan. muuten ei välttämättä herää eloon lainkaan. Muistaakseni F=field navan kun maadoittaa, pitäisi ladata täysillä,mikäli laturi on ehjä.
   
 5. dart

  dart Gearhead

  laturi lähti pyörimään kun tarjosin virtaa eli jotain toivoa voi vielä olla.
   

Kerro tästä muillekin!