Taustapeilin liimaus

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja Christoffer, 28.9.2002.

  1. Christoffer

    Christoffer Gearhead

    Mitenkäs/millä te olette sen taustapeilin liimanneet tuulilasiin kiinni.Itse olen kokeillut kaksipuolisesta teipistä taustapeilin liimaussarjaan(semmoinen 5€n sarja mitä saa tavarataloistakin)mutta ne ei oikein hyvin pidä tommoista jenkin taustapeiliä.
     
  2. Anonymous

    Anonymous Guest

    lasiliimalla, mutta puhdista pinnat tosi hyvin ,asetoonilla (vastaavalla) pyyhit pinnat ennen liimausta jailmastointiteipillä tuet peilin kiinni ,johan pysyy.....
     
  3. late

    late Gearhead

    Pistä parilla ruuvilla kojelaudan päälle, heh heh.
     
  4. harri60

    harri60 Gearhead

    Kun liimaat peiliä kiinni , niin tee se AURINKOISENA päivänä. Liima mikä on tarkoitettu siihen hommaan tarvitsee UV-valoa kovettuakseen. Homma hoituu myös uv-lampulla, minkä löytää tuulilaseja korjaavista liikkeistä.
     
  5. J-M Partanen

    J-M Partanen 1st gear

    Sittenhän sen lampun voi liimata vasta ensi keväänä, jos ei omista tuollaista lamppua.

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: J-M Partanen 2002-09-29 11:46 ]</font>
     
  6. Mr. Horsepower

    Mr. Horsepower 1st gear

    tai aurinkoisena päivä
     
  7. Tero_S

    Tero_S Gearhead

    Liimaa valitessa kannattaa myös muistaa ettei liimaa liian kovalla liimalla jos peilin kiinnityspinnanala on "suuri", lasi särkyy. Jos peilin liimapinta on riittävän suuri (kuten euro fordeissa) voi peilin liimata Sikan 1-k polyuretaaniliimalla. (riittävän joustava). Tuotenimi taitaa olla Sika tack plus. Lasin ja peilin puhdistus asetonilla kuten joku jo mainitsikin. Em. sika tack on samaa kamaa jolla esim. linja-autojen lasit limaillaan koreihin kiinni. Löytynee autonlaseja myyvistä/ vaihtavista liikkeistä. Kannattaa ehkä poiketa jossakin liikkeessä liimaamassa niin ei tarvi ostaa koko tuubia.

    Sika ainakin kovettuu ilmankosteudella (kuten 1-k polyuretaanit yleensä) eli syksyllä on oikein hyvä liimata, tosin liimattavien pintojen tulee olla kuivat.


    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: Tero_S 2002-09-30 12:36 ]</font>
     
  8. Anonymous

    Anonymous Guest

    Käytä vain liimatessa sikaa , minä en ainaskaa , peili värisee kaiken aikaa auton keydessä tai liikkuessa koska sika on liian joustavaa . inhottava katsoa taustapeiliin.
     
  9. Tero_S

    Tero_S Gearhead

    Kas, mulla ei ole tollasta tehnyt. Oliskohan liima jäänyt turhan paksuksi tai autossa jotain muuta vikaa? Tamperelaissessa lasifirmassa näyttivät vetävän kaikki peilit lasiin Sika tackillä. Kannattaa sitten muistaa että Sikalla on eri tarkoitukseen eri liimat. Ja jottei mene liikaa Sikan mainostamiseksi niin vastaavaa kamaa löytyy myös Kiillon ja pp-flexin tuubeista.
     

Kerro tästä muillekin!