TBI:n suuttimien vaihto isompiin?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja itkonen, 24.4.2008.

 1. itkonen

  itkonen 3rd gear

  Nyt kun tuo mylly toimii kunnolla, niin alkaa olla aika rassata se pilalle :p

  Olen lueskellut ison veden takaisia sivustoja ja foorumeita viikon illat ja kaikilla vakuutetaan, että 305 TBI:n 55 #/hr suuttimet käyvät liian pieniksi jos yhtään mitään tehdään kulkevuuden helpottamiseksi. Eli vaikka peltisarjojen ja TBI:n modien jälkeen pitäisi olla käytössä jo 350:n suuttimet. Nämä muutokset nyt ovat tulossa kun vaan asentaa ehtii ja paikoillaan olevat kannet ovat HighOutput versiot joita on ollut marine koneissa ja camaroissa ( jos se nyt oikeesti mitään meinaa? )

  Onkos tästä suutinten suurentamisesta kellään mitään omakohtaista kokemusta, onko suuttimien vaihdolla mitään hyvää saavutettavissa vai vaan rahan menoa ja huonompaa toimintaa. Kun omat ovat alkuperäiset ja 150 tml ajetut, niin voisi vaihtaa uudet muutenkin, mutta vituttaa ostaa isommat jos ne eivät kunnolla toimikaan.
   

Kerro tästä muillekin!