tbi pöhinää

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja puna niska, 22.7.2013.

  1. puna niska

    puna niska Gearhead

    On suunnitelmissa ahtaa 305 tbi noin 0.5 ähkyllä.Meinasin että laittas fmu:n nostaa paineta noin 3:1 tahi 4:1 suhteella että riittäs bensa ähkkyllä.Suuttimet on nyt noin 70lbs. 15 psi.Koneesta irtoo nyt noin 250-270 kaakkia hevoset ei oo nyt targetti vaan ajettavuus kaasuun vastaavuus.Nii ja se onkelma onko toi fmu iha säätö helvetti jos sitä käyttää vaan paineen nostoon ei säätämiseen.
     
  2. puna niska

    puna niska Gearhead

    Tähä ei uskalla kukaa koskee???Noo sama se fmu tullissa että se on vaan kokeiltava palaan astialle enskesänä.Viddu ko ois älynny ostoo ees 8 reikäsen imarin sillo aikanaa ja päivittöö lopunnii ruiskun nii uuvet siittimet nii se ois ollu siinä.Eikä tuossa kallista rautaa sula että lämä pohjaan ja ihmettelemään sitä savun lähdettä
     
  3. Lintta cruiser

    Lintta cruiser Gearhead

    Minä uskallan kun muut ei?

    Kun oot kerran jo suurinpiirtein tuplannut tommosen tbi motin tehon niin säätäminen pienille ahdoille ja fmu:n kanssa ei pitäisi olla mikään ongelma. säädettävä boksi, tehokkaampi bensapumppu jne jne jo varmaan löytyy?
     
  4. puna niska

    puna niska Gearhead

    Lyhyt vastaus joo.
     

Kerro tästä muillekin!