Teatterin Grillillä tapahtuu

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Hot Rodders Kuopio ry', aloittaja Ms.Cadillac, 19.9.2011.

 1. Ms.Cadillac

  Ms.Cadillac 3rd gear

  Hei!

  Kuten moni onkin jo saanut lehdistä lukea, Teatterin Grillillä on tapahtuman tynkää lauantaina 24.9 klo 12-18.00. Grillin viereinen parkkipaikka on varattu kerhomme jäsenten autoille, joita olisi tarkoitus pitää näytille ilostuttamaan immeisten päivää. Paikalla on myös lapsille pomppulinna, mikäli säät sen sallivat.

  Autonsa näytille tuonneille Grilli tarjoaa sapuskat ja muistattehan, että Nappe on nykyään grillin pitäjä ja jäsenet saavat aterian yhteydessä ilmaisen juoman.

  Kaikki siis paikalle, viimeisiä syksyn kokoontumisia tarjolla loistavalla paikalla! Muistakaa myös, samana päivänä tallilla kinkerit illalla ohjelmineen :D
   

Kerro tästä muillekin!