Teemalta Two-lane blacktop leffa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja kippis, 11.2.2017.

  1. kippis

    kippis Gearhead

    Parhaillaan menossa kulttileffa vuodelta 1971.
    Ameriikan pojalla hienoo kalustoo... Ite en ole tuota nähny never ever...
     
  2. ata

    ata Gearhead

    Onhan siinä hieno 1970 Pontiac GTO, vaikka se hahmo joka sillä leffassa ajaa on "vähän" outo... :)
     
  3. fennia

    fennia Gearhead

    Jotenkin nää 60/70 luvun vaikuttavissa aineissa tehdyt auto ja mopoleffat kolahtaa paremmin kuin nykyiset. Ainut loistava uusista taitaa olla Drive.
     
  4. fennia

    fennia Gearhead

    Tässä blacktopissakin pari yksityiskohtaa jota ei kyllä tajua jos ei ole harrastaja.
     
  5. viikinki75

    viikinki75 Double Gearhead

    Tuli vähän toisella silmällä seurattua koneella istuessani.
    Ei siitä hirveän kauan ole, kun viimeksi telkkarista tuli.
     
  6. KajS

    KajS Gearhead

    Two Lane Blacktop on elokuva, jonka voi katsoa x-miljoonaa kertaa eri näkövinkkeleistä. Totta ihmeessä se primääritoiminta eli autot on se juttu; yksi kuolemattomia Dennis Wilsonin pohdintoja on: "It has to be the jets..." tjsp kun äijät miettii moottorin käyntiä.

    Toinen näkökulma on pääosanesittäjät, jotka on olleet tosi kovia musaveikkoja, James Taylorin näki viimeksi Carole King-dokumentissa. Dennis Wilson the Beach Boys.

    Surullinen yksityiskohta on Laurie Bird, se elli, joka toteaa: "Nobody is interested in my rear end". Laurie Bird oli Art Garfunkelin tyttöystävä, ensin näyttelijä ja sittemmin valokuvaaja, joka teki itsemurhan Art Garfunkelin penthousessa New Yorkissa 1970-luvun lopulla.

    Itse en ole vielä lukenut googlehakuihinkin osuvaa juttua "Two Lane Blacktop end scene explained"...en halua selitystä. Se on niin hieno elokuva.

    Ai niin... se musa: Laurie Bird toteaa sille GTO-kuskille: "These are good records" käydessään läpi niitä eight-track-kasetteja...vai oliko ne jo c-kasetteja. Mutta kumminkin, katson taas kun tuo näytetään.
     
  7. JJ

    JJ Gearhead

    Kutoselta näyttäisi tänään tulevan klo 22:00
     
    Muokattu: 18.4.2017
  8. KajS

    KajS Gearhead

    Menkää nyt kaikki ne sinne kutoselle klo 22.00, jotka ei ole tuota nähnyt.

    Nimimerkillä: viimesen puolen vuoden sisään kaksi kertaa katsottu.
     
  9. ata

    ata Gearhead

    Ei tarttenu kattoo, kun Yleltä teräväpiirtona tallennettu versio on edelleen digiboksin kovalevyllä ja ei ole ekana lähdössä poistoon sieltä... voi katsoa uudestaan aina kun huvittaa. Sitten voi poistaa jos tulee ostettua blu-ray-levyllä... :)
     

Kerro tästä muillekin!