Tekijää chargerin takalonkan pelleille?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja maline, 1.4.2022.

  1. Ace66

    Ace66 3rd gear

    Ei niitä peltiosia saa tällä hetkellä Amerikassakaan...ainakin tuon mun Gm-tuotteen mukaan oli työn ja tuskan takana että sais edes jotain samaan konttiin auton kanssa.Sitä en tiedä mistä se varsinaisesti johtuu mutta tyhjää tuntuu varastoissa olevan ja toimitusaikoja veikkaillaan jonnekin syksylle.:confused:
     
  2. Slant Sickness

    Slant Sickness Double Gearhead

    Koronan alun jälkeen moni vanhemman auton osa muuttui "out of stock" eikä ole sen jälkeen näkynyt. Liittynee maailmanlaajuiseen "kaikesta on pulaa" buumiin.
     
  3. -71 MoPar

    -71 MoPar Gearhead

    Kyllä se menekki maailmallakin pienenee noiden kohdalla , niin ei kannata tilata varastoon vievät kuitenkin paljon tilaa ja sitovat pääomaa. Nykypäivänä on kaikki mennyt siihen , että tavara myydään ensin ja sitten vasta tilataan ja sit kun joku tökkii niin viipyy toimitus ja syytetään muita. Ennen oli toisin liike osti tavarat ja myi sitten mitä oli ja loput toimitus myyntiin. Hinnat oli tietty korkeampia kun varastossa rahaa kiinni.
    Niinhän se on autokauppakin uusien kohdalla , ensin myydään ja sitten asiakas odottaa nykyään helposti 1/2 vuotta .
    Kannattaa ostaa heti jos jostain saa tarvitsemansa osan.
     
    dart -66 tykkää tästä.
  4. 383

    383 Gearhead

    Taisi suurin syy olla että tehtaat meni kiinni kun korona alkoi
     
  5. Isamu

    Isamu 3rd gear

    Ainakin itse olen ymmärtänyt syyksi tavaran vaikealle saatavuudelle kun koko toimitusketju on tyhjentynyt koronan takia eikä tällaista ole tapahtunut koskaan ennen.

    Alkupäästä vähittäismyyjille asti on tyhjää, tehtaat jotka valmistaa tuotteita on voineet olla kiinni pitkiäkin aikoja, vähittäismyyjät pitäneet lafkojaan säästöliekillä, jopa raaka-aineiden toimittajat olleet kovilla.

    Kestää hyvän tovin kunnes on taas status quo tavaraliikenteessä ja vähittäismyynneissä.
     

Kerro tästä muillekin!