Tekijää rosterisille PA-kiskoille?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja XJR, 17.5.2016.

  1. XJR

    XJR 3rd gear

    Onnistuiskos joltain asiansa osaavalta pari kiskoa mallin mukaan noin viikon sisään? Alúmiinisille tekijöitä kyllä on vaaditussa aikataulussa, mutta haussa siis rosteriset. Pietarsaaren pajalta kysyin, mutta siellä kiireitä.
    Voi vastailla vaikka yyveenä.
     
  2. XJR

    XJR 3rd gear

    Toinen vaihtoehto olisi muokata vanhoja poistamalla tiellä olevia liitäntöjä ja tekemällä 3/8" letkuliitännät kuvassa oleviin kiskojen päihin. Tuo päällä näkyvä paineanturin teline, sivusta menevä tuloliitäntä ja yksi turha venttiili toisen puolen kiskosta pois ja ne kaikki umpeen.

    Keneltä onnistuisi about viikossa?[​IMG]
     
  3. laakkius

    laakkius Gearhead

    miksi rosteriset?
     
  4. XJR

    XJR 3rd gear

    Asian voi kääntää niinkin päin, että onko alumiini ilman anodisointia paras/luotettavin saatavilla oleva materiaali esim. 15 vuodeksi eteenpäin riippumatta mitä siellä putken sisällä jatkossa liikkuu. Useamman kympin tavarat kuitenkin kiskojen ympärillä.

    Lähinnä oli kiinnostusta keskustella yyveenä sellaisen tahon kanssa, joka pystyy hoitamaan joko uudet kiskot tai vanhojen modaukset vaaditussa ajassa.
     
  5. laakkius

    laakkius Gearhead

    Multa nyt hoituu tehdä ne vaikka titaanista, jos niin halutaan.
    Löytypä hyllystä rst suutinholkkejakin 7kpl kun niitä 2000-luvun alussa tarvitsin omaan suutinkiskooni.
    Omaani teen kiskot alumiinista ilman anodisointia ja E85 on polttoaineena.
     
    Muokattu: 17.5.2016

Kerro tästä muillekin!