tekisi pikkusen mieli purnata

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja juhe72, 22.9.2004.

 1. juhe72

  juhe72 1st gear

  tilasin viime syksynä uuskaarlepyyläisestä ameriikan ihme osa liikkeestä autooni lukon, noh, tammikuussa tuli välitys, minä soittamaan (silloin jäpälän sai vielä puhelimella kiinni, viimeisen puolivuottahan siellä on vastannut joku vitun tomaatti), että mikä meni pieleen. stikkanihan sieltä selittämään, että on virhe tullu tilauksessa ja että laita tuleen takaisin niin saat kohta lukon ja postista lunastamani hinta hyvitetään uudessa lähetyksessä. heinäkuussa palo käämit,(vain 7 kuukautta odoteltuani) kesän paraat kelit ohi ja auto pukkienpäällä edelleen, eikä mitään tapahdu. laitoin sähköpostin, että perun tilaukseni ja haluan hynät(yli 500 eeroa on paljon meikäläisen harrastekassassa) äkkiä takaisin. vastaus tuli kaikessa yksinkertaisuudessaan että, sorry ok hoidetaan. oottelin kuukauden, eikä rahoja kuulunut, koitin soittaa ja laittelin sähköposteja, mutta eipä siitä apua ollut. tein kuluttajasuoja-asiamiehelle valituksen, joka laittoi lappua menemään, ei vaikutusta ja aikaa meni taas jokunen viikko. menin paikalliseen FBI:hin, vaikka en niistä niin kauheasti perustakkaan, ja sieltä laitettu posti tepsi, vaikka sekin tosin myöhässä. että tämmönen tapaus tällä kertaa. minä ainakin suosin muita liikkeitä tästälähin, kyseinen lukko-ongelma poistui racer-plasen toimesta muutamassa päivässä, vaikka pojat lähti sitä soutamalla hakemaan jenkkilästä, niin että kiitokset siitä.
   
 2. lucifer74

  lucifer74 Gearhead

  Soutamalla.. :rotfl:

  Mut hyvin toi putiikki (RP) kyllä toimii.
   
 3. Chevy59

  Chevy59 3rd gear

  Onko tullut RP:ltä muutamassa päivässä osat?Tilasin sieltä tavaraa ja meni noin 5 viikkoa.Eipä siinä vahinkoa tullut kun ei niillä osilla kiire ollutkaan,tulipa vain mieleen että onko aina yhtä "nopeaa" toimintaa... ?
   
 4. Jäpälä

  Jäpälä Gearhead

   
 5. B.B.Chevy

  B.B.Chevy Double Gearhead

  Uuskaarlepyystä ei oo tullut tilattua mitään, mut RP:tä kommentoisin sen verran että aina siellä on hoidettu tilaukset hyvin ja tavarat tulleet viikossa-kahdessa, riippuen tavaroista. Ainoa poikkeus oli teräsvetarit, joden saanti kesti reilut 6 viikkoa mut se johtui siitä että ne tulevat kavennettuun perään ja valmistaja teki ne sitten tilauksen mukaan mitatilaustyönä siellä ameriikan päässä. Siitäkin kertoivat RP:llä tilausta tehdessä, tosin arvelivat että saattaisvat tulla noin kuukaudessa.
   
 6. JavelinAMX-71

  JavelinAMX-71 1st gear

  Mulle RP toimitti vähän paremman kytkinpaketin viikossa lähimpään postiin, asiaa.
   
 7. JuTi-racing

  JuTi-racing Gearhead

  Sen verta tota uuskaarlepyyn firmaa kehastava, et aikonaan fordin clevelandin kampi oli ottanu siipeensä ja ois pitäny hioa .04 alikokoon et tulis hyvä. Soittokierros maan osamyyjille ja kaikki sano, et semmoisia laakereita ei ole olemasskaan, .03 on max.

  No uuskaarlepyyn kaveri sano et muistaakseni niitä on olemassa, otan selvää. Ja viikon päästä soitin uudestaan ja ruotsista oli heppu saanu hommattu semmoiset. Ja eikun hyvin mielin kone kasaan. laakerit oli tosin aikas suolasen hintaiset, mut halvemmaksi tuli kuin uus kampi.

  Ois mullakin purnaamista sit muista osakaupoista, mut aatellaan positiivisesti. Hyvä että jotkut viittii pitää noita varaosamyymälöitä ja kuunnella asiakkaiden narinoita, hinnoista yms..
   
 8. veekasi

  veekasi Gearhead

  On tavarat tullu aika kivasti RP:n kautta, no on tullu muualtakin. Mut yks asia mikä meiltä asiakkailta joskus unohtuu on oma aktiivisuus. Et ens odotetaan viis viikkoo et mis *****sa mun osat viipyy ja sit purnataan, kannattaa soitaa ja kysyy mikä mättää. On voinu esim. kauppias ite hukata sun numeron tai tilaus on hukkunu jonnekin bittiavaruuteen, sielä on välillä osia jotka odottanu nouto xviikkoa, kun joku on unohtanu noutaa tilaamansa hilut ja nehän menee myyntiin. Errare humanum est!
   
 9. juhe72

  juhe72 1st gear

  juupa juu, kyllähän minä kyselin niitä osia aika aktiivisesti, noin kuukauden välein, vaan eipä se auttanut mitään, enitenhän tässä närästääkin vain se, että se rahojen palautus oli niin vitun vaikeaa ja sorkke jäpälä, ei ollut tarkoitus sotkea nimimerkkiäsi tähän
   
 10. BRC1

  BRC1 Gearhead

  Koittakaa muistaa että toimitusaika näkyy eniten hinnassa.. kannattaa ottaa rahtietu aina jos vain aikaa.Lennättäminen on tajuttoman kallista-helposti 60% osan hinnasta.

  RPllä loistavat rahtisopparit-kannattaa kysyä eri vaihtoehtoja.
   
 11. moppe temppu

  moppe temppu 1st gear

  [quote="Big Bad Chevy" Ainoa poikkeus oli teräsvetarit, joden saanti kesti reilut 6 viikkoa mut se johtui siitä että ne tulevat kavennettuun perään ja valmistaja teki ne sitten tilauksen mukaan mitatilaustyönä siellä ameriikan päässä.[/quote]

  minkä hintaiset olivat ja mihin perään?
   
 12. B.B.Chevy

  B.B.Chevy Double Gearhead

  Vetarit tuli '67 Chevypikupin 12 bolt perään jota on kavennettu aikalailla, jotta nykyiset 15,5" leveät takanakit mahtuu alle. Siis suoralavainen pikuppi, lokarinlevitykset sisäänpäin.
  Tulivat maksamaan kaikkine kilkkeineen jotain vähän päälle 700€.
   

Kerro tästä muillekin!