Teltta Yöpyminen

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja HCollector, 16.6.2008.

  1. HCollector

    HCollector 1st gear

    Olisi ehkä tarkoitus lyödä Nitronatikoihin pystyyn PJ teltta ja tulla yöksi.. Näyttää vaan olevan aika kallis per naama(20e, jäsen 10e).. Eli sitten kysymykseen, mites sitten jos löydäänkin teltta muutama sata metriä kauemmas radasta, meneenkö se sitten ihan jokamies oikeus telttailuun?
     
  2. paja1

    paja1 Double Gearhead

    eikös siinä lipunmyynnin vastapuolella olevalla niityllä voi yöpyä ihan hyvin? myö oltii siin hiekkakentällä joskus yötä ihan taivasalla ja paisteltiin makkaroita eikä sinne kukaan tullu pois häätämään.
     
  3. HCollector

    HCollector 1st gear

    Kuulostaa just niin asialliselta kun kuuluukin.. No eihän toi summakaan paha ole, mutta kun siellä ollaan aina kylki kyljessä teltailemassa ja idi**tit kusee pitkin telttaa siellä mäessä.. :mad:
     
  4. hejo

    hejo 1st gear

    Joo siellä leirintäalueen puolella taitaapi melkonen meno olla iltaisin että jos rauhaa ja hiljaisuutta hakee taitaa tuo Bädärin takana oleva mesta olla siihen aika huono... 8)
     
  5. HCollector

    HCollector 1st gear

    No ei niinkään mitään hiljaisuutta, mutta niin ettei naapurin tarvi tyhjentää rakkoa meidän teltan helmoihin.. :D :rotfl:
     
  6. gremlin

    gremlin Gearhead

    Muistasin etta siina oli nyt kyltti ''leiriytyminen kielletty'' :odroll:
     
  7. Rinnewood

    Rinnewood 3rd gear

    Olen useamman kerran yöpynyt teltassa siinä vasemman katsomorinteen takana olevan metsikön toisella laidalla, parkkipaikan reunalla: kuvassa olevassa pienessä sinisessä kupolissa. Hyvin on mennyt tähän asti.
    Tänävuonna olis tarkoitus ottaa :pinup: mukaan ja hinata asuntovaunu paikalle, suunnilleen samoille seutuville leiri pystyyn.. saas nähä miten käy? :odroll:
    Kai se(kin) on ihan luvallista eli homma ok? Olis vaan ikävä tehdä U-käännöstä portilla vain sen vuoksi että ei saisi leiriytyä neljäksi päiväksi!
     
  8. Jukka Kivineva

    Jukka Kivineva 1st gear

    Se kielletty leirintäpaikka taitaa olla lipunmyynnin lähellä parkkipaikan aluetta...
    Jokamiehenoikeudet mahdollistavat tilapäisen telttailun/leiriytymisen luonnossa, mutta avotulen pitäminen on sallittu vain maanomistajan luvalla tai pakottavasta syystä. Moottoriradan vieressä ei pakottavia syitä taida löytyä. Eksyminen talvella metsään on eri juttu. Nuotio ei siis käy mutta grilli käy, se ei ole avotuli! Maanomistajalle ei toki saa aiheuttaa häiriötä ja jäljet on siivottava!
    Aivan asvaltin viereen metsän puolelle en yrittäisi leiriytyä, koska tilaisuuden järjestäjien vastuu ei rajoitu aitojen sisäpuolelle, mutta kunhan siirtyy kauemmaksi tai esim. nyppylän taa niin tuskin on ongelmia.
    Radan länsipuolella metsässä on pururataa aika tiheässä, lienee parasta pysyä jonkin matkan päässä ettei reipas leirielämä ja alkoholinkäyttö kohtuuttomasti estä muita käyttämästä liikuntareittejä.
    Maastoliikennelakia valvotaan hyvin huonosti, mutta laki kieltää moottorikäyttöisen ajoneuvon kuljettamisen maastossa ilman maanomistajan lupaa! Tämä tarkoittaa sitä, että auto on jätettävä tielle tai aivan tien viereen. Tieksi katsotaan myös metsissä olevat, henkilöautolla ajettavissa olevat vakiintuneet väylät. Tämä siksi ettei yritetä perustaa uutta tietä metsään tai ajaa maasturilla metsäkoneen/traktorin jälkiä...
    Jokamiestelttailu on mahdollista!
     
  9. Cuda

    Cuda 1st gear

    Tuo pienen sinisen kupolisi oikealla puolella näkyvä, vihreä harjakattoinen lähes yhden henkilön majoituksen mahdollistava luksus-teltta, tarjosi oikeinkin riittävän lepohetken kisapäivien lomassa. Kunhan oli vain ajoissa varmistunut riittävästä, nestemäisesti annosteltavasta hälyäänten vaimennuksesta, ennen nukkumaan menoaan. Ajokuntoisena ko. paikassa nukkumaan meneville suosittelenkin eareita ja Silenta Ergoja, samanaikaisesti käytettynä. Tuo melko tarpeetonta telttailuhifistelyä edustava sinipunainen ilmapatjakin taisi tulla täyteen ennen tajunnan menetystä tms. hyperventilaatiota. Muistaakseni.
     
  10. Rinnewood

    Rinnewood 3rd gear

    Todellakin, mikäli ilta on venähtänyt myöhäistunneille ja aamulla uni maittaa niin voin kokemuksesta sanoa että ei tarvi olla edes ajokunnossa että herää..
    Aamun ensimmäiset topfuel autot herättävät kyllä illan viimeisenkin topalkohol kisaturistin.

    Itselle tuli sellainen maata täristävä shokkiherätys että olin jalkeilla ja pystyssä jo ennenkuin heräsinkään, ja riisuttuani teltan yltäni tajusin vasta pikkuhiljaa mikä on homman nimi..! :poff: :rotfl:

    Telttailu on jännä harrastus, varsinkin nitrokisoissa! :lol:
     
  11. hejo

    hejo 1st gear

    Joo, tuollainen herätys pienessä rapelissa saattaa kyllä saada aikaan melkoista housupyykkiä mutta on kuitenkin sellainen herääminen että ei ihan heti uudestaan nukutakkaan.. 8) Tämän herätyksen saa kyllä mielestäni Fhra:n jäsenet melko edullisesti kun kokoaika ranneke vain 25€ ja leiriytyminen vain 10€ eli vaivaisella 35€ saat sään salliessa vaikkapa kolmelle aamulle tuon herätyksen ilman lisämaksua. :D
     
  12. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Olkaa katsojat tyytyväisiä kun pääsette jäsenalennuksilla noin halvalla, kilpailijat joutuvat esim. Streetissä maksamaan tuplat eli 50€ per jokanen huoltohommiin tuleva ukko jos huoltomiehiä on enempi kuin yks.
    Tosta vois äkkinäisempi alkaa jo purnata kun pohjillehan moiset tiimit maksaa jo 200€ ilmottautumismaksua :odroll:
     
  13. gremlin

    gremlin Gearhead

    Teamien kannattaakin melkeen ottaa noita turisteille tarkotettuja lippuja. Niillahan nyt ei tietenkaan paase line-uppiin mutta jos ei siella kaikkia tarvita niin sittenhan ne riittaa.
     
  14. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Joo, ja pääsisköhän tällanen henkisesti jälkeenjäänyt melkein eläkeläinen lastenlipulla :poff:
     
  15. Putte

    Putte 1st gear

    Ei lisä tiimilipuillakaan line uppiin pääse, vaan sinne on oltava erillinen line up kortti, joka kelpaa vain tiimirannekkeen kanssa eli line uppiin vaaditaan sekä tem kortti että ranneke.
     
  16. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Eihän tollasella lisätiimiläisen 50€ lipulla tosiaan pääse kun varikolle hommiin.
    Viime vuonna ei muistaakseni päässy edes sinne meidän varikon puoleiseen katsomoonkaan enää lauantaina ja sunnuntaina (ei edes kisakuski) eli kyllä me tossa suhteessa ollaan lähinnä vaan hyviä rahastuksen kohteita kun lähes kaikki noillakin laitteilla ajavat tarvii kuitenkin enemmän kuin yhden huoltoukon jotta hommat toimii sujuvasti omissa ajeluissa.

    Mut ei auta, artisti maksaa ja tullaan silti paikalle vaikka piruuttaan :poff:
     
  17. Sittana

    Sittana 1st gear

    Menis jo viikko äkkiä.. Ite ilmestyn taas siihen rinteen taakse farmari volvoineni, kuten jo neljänä edellis vuotenakin. :wink:
     
  18. Dervish

    Dervish 1st gear

    Khyyyyllä se kohta, alkaa läski tummuun!!
     
  19. hakiavan

    hakiavan 1st gear

    alastaron kunta on kieltänyt leiriytymisen alueella. koskien myös pururadan piilossa.näihin mahdollisiin majoituksiin tullaan puuttumaan järjestyksenvalvojien toimesta ja tarvittaessa virkavallan kans.
     
  20. Rinnewood

    Rinnewood 3rd gear

    Nyt tarttis kyllä saada jonkin virallisen tahon kanta aiheeseen. Siis saako tuolla rinteen takana, parkkiksen laidalla leiriytyä vai ei?
    Huomenna lähdetään asuntovaunulla sinnepäin tarkoituksena että oltais sunnuntaihin asti. Tämä meni ehkä hiukan sivuun otsikosta kun vaihteeksi ei telttailla mutta leiriydytään kuitenkin..

    Ei olis kovin mukava jos tuolla alastarossa tapahtuis samoin kuin joillekin oli fyyran Power Park miitissä käynyt eli illansuussa tulee joku huutamaan että "painukaa helevettiin täältä!" :mad:
     

Kerro tästä muillekin!