Tervetuloa Kuusamoon! Ajoneuvonäyttely 22.5.2010

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Oulun Seudun Harrasteajoneuvokerho ry', aloittaja Bande, 16.5.2010.

  1. Bande

    Bande 1st gear

    Hei kaikille, liikkukaahan toki viikonloppuna Kuusamoon!

    "Ajoneuvonäyttely 2010!" tarjoaa koko perheen tapahtuman kaikelle kansalle, ajankohtana 22.5.2010 klo 10-15. Olette lämpimästi tervetulleita.

    Ajoneuvonäyttely on ilmainen tapahtuma jossa voitte tutustua laajaan skaalaan erilaisia Harrasteajoneuvoja Koillismaalta, sekä kauempaakin.
    Tarkoituksenamme on tarjota mahdollisuus tutustua niin Klassikoihin kuin vähemmänkin tunnettuihin laitteisiin.

    Näitkö lapsena ohi lipuvan ajokin, joka jäi mieleen? Piirtyikö muistiisi kromia hehkuva, avaruusajan muotoilua edustava dollarihymy, itämaan ihme,pieni brittihirmu, waarin wanha traktori tai jokin muu mielenkiintoinen ajokki? Kuinka joku työstää ruosteisesta metsälöydöstä uudenveroisen museoajoneuvon? Tule paikalle tutustumaan, jutustelemaan ja kuulemaan myös tarinoita aiheesta! Sisätiloissa toteutettava tapahtuma takaa myös lämpöisän tunnelman säästä riippumatta.

    Laitteiden tarjonta alkaa alkuperäisistä, entisöidyistä sekä rakennetuista ajokeista. Se kulkee vuosikymmenten halki, myös maa-ja venemoottoreiden kautta, aina viimeisen päälle tarkkaan rakennettujen 2000-luvun tuning-autojen maailmaan. Tarjolla myös grillituotetta sekä kahvittelua, sopuhintaan tietysti! Sukulaiset, lapset, ystävät, puoliso ja kollegat mukaan. Lapsille pientä polkuautokisailua pihamaalla!

    Mikäli olet kiinnostunut oman ajoneuvosi tuomisesta näyttelyyn, otathan yhteyttä mahdollisimman pian p.0405091792 tai panu_paivarinta@yahoo.com. Toivomme runsasta ja monipuolista tarjontaa!

    Parhain terveisin,

    Toimikunta,
    Kuusamon jaosto/Oulun Seudun Mobilistit R.Y.
     

Kerro tästä muillekin!