Tervetuloa sivuille

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Finnish Street Rod Association ry', aloittaja boomboom, 13.5.2005.

  1. boomboom

    boomboom Gearhead

    Eli tervetuloa myöskin allekirjoittaneen puolesta FSRA:n keskustelupalstalle. Syy minkä takia sivut tulevat näkyviin ainoastaan kun on kirjautunut on se että tällä pyrimme karsimaan kaikenlaista turhaa potaskan jauhantaa anonyymien kirjoittajien toimesta. Siitä syystä tosin en itsekään huomannut sivujen auenneen kun ei tule aina kirjauduttua sisään ja silloin FSRA sivuja ei näy.

    FSRA pj Vexi
     
  2. boomboom

    boomboom Gearhead

    Siis niinku mitä!! Nyt on meikä ihan sekasin tai sitte kone koska nyt sivut näkyykin vaikken ole kirjautunut!! Selittäkääs tämä meikäläiselle kun on toi tietotekniikka tasolla 5 neljästä kymmeneen asteikolla!!!

    Vexi
     
  3. lake ender

    lake ender Gearhead

    En kerry vielä laittamaan viestiä...sivut muutettiin just äsken siten ,että kaikki näkevät ne, mutta jos haluaa kirjotella, niin pitää kirjautua.
     
  4. boomboom

    boomboom Gearhead

    Hyvä juttu, kiitos muutoksesta, auttaa varmaan monia löytämään sivut.

    Vexi
     

Kerro tästä muillekin!