Testipäivä Vaasassa 14.07!!!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja tha022, 10.7.2012.

  1. tha022

    tha022 Gearhead

    Elikkänstä,
    1/8 mailin testi sessio alkaen 12.00 Vaasan lentokentän vanhalla radalla.
    Ilmoittautuminen paikan päällä 15 rahan kera.
    Mukaan kelpaa kaikki päristimet vauvasta vaariin.
    Ajovarusteet: kypärä, hanskat, kengät (ei avot), pitkähihainen paita/housut. Nämä siis vähintään.

    Sunrise Cruisers jäsenet ilmainen.
     
  2. Jarmo Y

    Jarmo Y 1st gear

    Mukava tieto, mutta kuukauden liian myöhään näin tämän. Eikö sähköpostiin voisi lähettää viestiä näistä kun osoitteet teillä kuitenkin on tiedossa niiltä jotka ovat ajamassa käyneet?
    Ei saa olettaa että kaikki lukevat näitä sivuja varje dag eller varje månad..
     
  3. 5670

    5670 Gearhead

    tuo testipäivän mainostus oli p....stä siitä johtuen että meillä tuli uudet lähtökennot joiden toimivuudesta ei ollut täyttä varmuutta,tapahtuma oli periaatteessa vain SC:n jäsenille joille sähkoposti lähetettiin muutamaa viikkoa aiemmin.oman porukan vähäisestä ilmoittautumisesta johtuen pantiin myös od:lle ilmoitus.

    kunhan kenttäsopimukset ja päivämäärät saadaan paperille niin kalenteri testipäivineen tulee jakoon.alustavasti luokkaa 1 kisa vaasassa ,1 kisa jossain muualla pohjanmaalla, pari testipäivää alkukesästä sekä junnujen harkat 2 viikon välein keskiviikkoisin.nämä siis SC:n osalta eli vaasan suunnan häppeningit.
     

Kerro tästä muillekin!