Testiscanneri

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja 63impala, 23.9.2003.

  1. 63impala

    63impala 1st gear

    Mulle tuli jenkeistä tällanen pari viikkoo sitten. Eli tällä pystyy sacannaamaan -96 ja uudempien ajoneuvojen (jenkit, japskit, eurot) tietokoneen, kunhan autosta löytyy OBD2 mukainen pistoke (16-pin) sekä pre -96 GM:t, joissa on 12 napainen ALDL- liitin. Eli masiina scannaa ajoneuvon PCM:n tiedot ja niitä voi tarkastella vaikkapa kahvipöydän ääressä. Löytyypi O2, Map, EGR, TPS jne tiedot joko millivoltteina tai prosentteina sekä tietty vikakoodit ja selitykset selvällä enklanninkielellä. Eli jos on murheita service-engine valojen kanssa, ota yhteyttä. Koska Scanneri maksaa yli 300 taalaa, en sitä lainaa, mutta pientä korvausta vastaan voin yrittää skannailla.
    _________________
    Built when cars were made to last...

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: 63impala 2003-09-23 22:27 ]</font>
     
  2. Anonymous

    Anonymous Guest

    Tuollaisesta värkistä oli justiinsa juttua jossain uusimmassa lehessä, olisko chevy high perf ollut.
     
  3. 63impala

    63impala 1st gear

    Jostain ihmeen syystä näitä ei ees korjaamoilla paljoa ole, vaikka hinnat on tulleet alas. Jonain päivänä nää on roddarin perustyökaluja...
     
  4. Anonymous

    Anonymous Guest

    helvvata jos niin vanhaks täytyy elää et autoja entisöidään siihen malliin et löytyskö sulta tohon tota 4700 sarjan piirii...
     
  5. 63impala

    63impala 1st gear

    Mietippä sitä pikkui päissäs, et vanhimmat PCM- autot alkaa nyt oleen museoiässä!
     
  6. freetime-cruiser

    freetime-cruiser Double Gearhead

    Mielenkiintoselta kuulosti toi eka juttu vaikken tajunnut sanaakaan!

    Nimim. Ei niitä autoja kompuutterilla korjata!
     
  7. PK

    PK 1st gear

    Saakos jostain ennen -96 valmistettuihin jenkkeihin skanneria esim -89 Ram Van ja -93 Grand Prix
     
  8. Jza

    Jza Double Gearhead

    Tukeekos se kaikkia kolmea protokollaa? GM, kun ainakin käyttää vpw:tä ja japsit, eurot ja rysy käyttää ISOa. Fordilla näyttäisi olevan sitten se pwm. Liitin on kyllä kaikissa sama.
     
  9. 63impala

    63impala 1st gear

    Jep. Valikosta löytyypi asetukset kaikkiin mainitsemiisi. Ja kyllä toi pelaa pre -96, mulla ei ole vaan kuin GM:n kaapeli. (Itellä -95 Caprice) Ja kuten mainittiinkin, toi uudempi kaapeli sopii melkein jokaiseen 96-uudempaan kulkupeliin. Ei toi autoa korjaa, mutta vianhaussa säästää hermoja ja aikaa.
     

Kerro tästä muillekin!