TF-727 laatikon öljytilavuus?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja J.J. Laakso, 29.7.2004.

  1. J.J. Laakso

    J.J. Laakso Gearhead

    Yleensä nää jutut löytyy hyvin netistä/täältä hakemalla, mutta nyt tökkii :mad: :( :-? :x

    Eli Torquefliten öljytilavuus ilman turbiinin tyhjentämistä ja sen kanssa?
     
  2. rt68

    rt68 1st gear

    Se oli 8,75l (18,5pts) ison turbiinin kanssa ja 7,33l (15,5pts) pikkuturbiinin kanssa ja ilman turbiinin tyhjennystä nelisen litraa.
     
  3. TMK

    TMK 2nd gear

    Kaadoin 10l rempattuun tyhjään lootaan jossa syvä öljypohja ja öljy jäähyhdytin + letkut ja tyhjä turbiini. Yli vuoti täyttöputkesta varmaan 1l. Oletin tuon 10l olevan sinnepäin tyhjällä turbiinilla ja Jäähdyttimellä. Täyttyykö turbiini siis normitäytöllä vai pitääkö pyörittää konetta? Nyt on koko öljytikun matkalla öljyssä. Vai laskenko suosiolla litran vene?
     
  4. Pietsi

    Pietsi Gearhead

    Rempattuun tai huollettuun lootaan tikun merkkiin saakka.
    Sitten käyttelyä N. pykälässä, lisäilyä sitä mukaa kun ottaa.
    Sitten vielä vaihteet läpi.
     

Kerro tästä muillekin!