Tf 727 vetolevy

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja Jora78, 20.3.2018.

  1. Jora78

    Jora78 Gearhead

    Dodii,
    Hommasin turbiinin jossa on pienemmät pultit ja vetolevyssä on nyt isommat reiät,voinko käyttää tätä vanhaa vetolevyä laittamalla prikat pulttien alle?Koneen mukana tuli uusi vetolevy mutta olikin isolla jaolla.Eikä näytä olevan varastossa us-partsilla eikä south west tradessa.
     
  2. Hai

    Hai Double Gearhead

    Rotten tykkää tästä.
  3. xarper

    xarper Gearhead

  4. Hai

    Hai Double Gearhead

    Jos oikein tulkitsin, niin tarve nyt on 10" pulttijaon pieni pulttisen (5/16") vetolevylle.
    Niitä löytyy multa käytettyjä vakioita hyllystä.
    Mutta mikä kone ja minkä vuotinen, varsinkin kampura? Moparissahan oli joku vuosimalli raja, jossa siirryttiin tähän uudempaan ja yleisempään keskireikään. Vai oliko se vain slantissä?
    Tuollaisen käytetyn saa minulta 10€ + postikulut.
    Enempää ei kehtaa pyytää, kun Rock Autossa 7,50€ uusi.:)
     
  5. Jora78

    Jora78 Gearhead

    Näyttikin olevan halvempia vetolevyjä south west tradessa,täytyy ajella sinne kyselemään.kone 440 -74 valuakselilla,tosiaan 5/16 ja pienemmällä jaolla oleva turbiini
     

Kerro tästä muillekin!