TH 350 keskipakoissäädin

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja belair66, 11.10.2005.

  1. belair66

    belair66 Gearhead

    Montako o-rengasta ja missä on kyseisen laatikon keskipakoissäätimessä (engl. governor)? Purin äsken omani (hammasratas irti ja sisällä oleva tanko ulos), mutta yhtään ei näkynyt?! Kävin nettiä surffaamassa, mutta vielä ei löytynyt tarvittavaa infoa.. Ainakin sisällä olevan tangon hammasrattaan puoleisessa päädyssä on ohut ura, muttei mitään näkynyt..

    Laatikon ongelma on siis se, että kun olin tuossa kesemmällä parkissa eräs kaunis ilta D päällä, niin liikkeelle lähtiessä kuului vain ihme säksätys, eikä auto liikkunut. No, kakkonen päälle ja sillä ontuen liikkeelle. Jouduttiin pysähtymään, ja sen jälkeen toimi vain 1-vaihde ja pakki! Aski hajosi siis ihan yllättäen, ei kiihdytyksessä/sudittelussa.
    Auttakkee miestä mäessä, kaikenlaiset tiedot tuosta säätimestä kiinnostais ja mahdolliset muut vikakohteet.. Kiitoksia jo etukäteen!
     
  2. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Älä vaan pistä siihen kuvernööriin mitään nollarenkaita mihinkään! Ja jos se muoviratas on ehjä niin vikaa voi hakea lootalle menevästä alipaineletkusta tai modulaattorista!! Toisaalta tosta sun tekstistä saa kuvan että isompi remontti on edessä.
     
  3. belair66

    belair66 Gearhead

    Joo, ratas on ehjä. Siis ei o-renkaita lainkaan? Tuntuu hullulta vaan, kun ihan niinkuin sitä varten olisi se ura siellä tangon päässä, mutta tangon liikeratoja tutkiessa ääriasennossa se ura tuli kyllä näkyviin, joten o-rengas kyllä varmaan lähtis liikenteeseen, kun tanko liikkuis muutaman kerran... Mikä sitten on e-ring? Semmoinen termi löytyi yhdeltä jenkkisivulta.

    Joo, tosiaan eilen ajoin auton montun päälle, pakki toimi ihan ok, D:llä tuttu säksätys, 2-vaihteella myöskin, mutta 1-vaihde toimi kuitenkin ihan ok...
    Joo pitää tänään tutkia sitä alipainekelloa tarkemmin, että löytyiskö siitä mitään..! :-?
     
  4. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Jos sun auto ei lähde liikkeelle kun keppi on 2 tai d kohdassa niin alipaineen tutkiminen ei enää auta vaan loota pois ja osiksi! Sieltä on melko varmasti takimmainen vapaakytkin paskana!
     
  5. belair66

    belair66 Gearhead

    Joo-o, kyllä mäkin oon tässä päivän mittaan ajatustyötä sen kanssa tehny, ja siltä alkaa vaikuttaan...
     
  6. belair66

    belair66 Gearhead

    Joo-o, öljypohjassa rautahilua yhen Corollan verran... Oiskohan se kuvernöörin o-rengas pettäny..?! :wink:
     

Kerro tästä muillekin!