TH-400 kardaanin lähtö

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja karitsa, 3.10.2023.

 1. karitsa

  karitsa 1st gear

  Autossani on th400 lyhyellä hännällä ja joke on liu-ulla.
  Olisi myytävänä lyhythäntäinen th400 mutta siinä myyntikuvassa näyttäsi olevan joke kiinteä. Jos näin on, niin voiko sen vain ruuvata irti ja laittaa liuku-mallin kardaanin? Onko näitä jotain th400 truck-versioita ja käykö sellainen tavallisen tilalle?
   
 2. chevy 34

  chevy 34 Gearhead

  Yokehan lähtee irti pultilla, mut seuraava este on ulostuloakselille oleva o-rengas joka tiivistää yoken.. Sulla tarvis olla semmonen yoke kardaanissa, jossa on alkupäästä booritus pois tai sit tarvis ulostuloakselista hioa o-renkaan asennus ura pois, et yoke pääsee liukumaan.
   
 3. nuffield

  nuffield Gearhead

  Mutta eikös lyhyt häntäsissä 2wd th400 oo kaikissa saman mittaiset spoorit ulostuloakselissa ja 4l80 vasta on niitä lyhyt ja pitkä spoorisia. Ottaa pätkän jokesta pois jos pohjaa o-rengas uraan tai sorvaa alun suoraksi sisältä.
   
 4. Masa71

  Masa71 Gearhead

  Tossa selventävä video:

   
 5. karitsa

  karitsa 1st gear

  Kiitos vastauksista,homma selvisi hyvin. Sopiiko turbiini aina laatikkoon,kampiakselin ohjurikoloon ja vetolevyyn,vai onko niissä eroja?
  Onko 350 ja 400 laatikoissa sama turbiini sopivuusmitoiltaan? Vetopäässä ainakin on eri vahvuinen boori..
   
 6. chevy 34

  chevy 34 Gearhead

  Th350 ja th400 turbiinit sopii ristiin lootiinsa ja moottoreihin. Poikkeuksena Ls motit. Netistä Googlella löytynee tietoa. Turbiineissa on eri halkaisijoilla kiinnityksiä vetolevyyn ja tietysti vastaavasti vetolevyjä löytyy erilaisia.
   
  cdv70 ja karitsa tykkäävät tästä.
 7. karitsa

  karitsa 1st gear

  Kiitos tiedosta!
  Entäs,ovatko Chevyn ja Cadillacin laatikot vaihtokelpoisia keskenään?
   
 8. nuffield

  nuffield Gearhead

  Adapterilla ovat.
   
  cdv70 ja karitsa tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!