TH 700 ei vaihda

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja Anonymous, 22.1.2005.

 1. Anonymous

  Anonymous Guest

  Mitä olis syytä tarkistaa ennenkuin ottaa laatikon irti. TV-vaijeri/säädöt on Ok. Auto on ostettu vaihteistovikaisena. Voisko väärän tyyppinen öljy olla syynä?
   
 2. Anonymous

  Anonymous Guest

  kato onko ölppiä tarpeeks kuumana :-?
   
 3. haomahg9

  haomahg9 1st gear

  kato ensin onko öljyä.(käydessä tasaisella alustalla)
  sitten kuuntele kuuluko turbiinista iso helinä (jos turbiini on sökö sekin tietää laatikon irroituksen)
  kaikki loput vikavaihtoehdot löytyy laatikon sisältä
  todenäköisin vika on levyjen kuluminen loppuun.
   
 4. Anonymous

  Anonymous Guest

  Ykkönen ja pakki pelaa. Mitään ylimääräisiä ääniä ei kuulu.
   
 5. haomahg9

  haomahg9 1st gear

  pakat lopussa
   
 6. Anonymous

  Anonymous Guest

  keskipako säädin jumittaa niin ei vaihda suurempaan.

  Tsekkasitko TV venttiilin loodan koneistoista ettei jumita ?
  ¨
  Sitten 2-servo päästää paineet ohi

  2-pannan kiinnitys on pettänyt

  Vaihtaako kolmoselle ???
   
 7. AteV8

  AteV8 Gearhead

  Mulla sama vika mopsin lootassa. Ostin auton syttylaite vikaisena josta johtuen autoa hinailtiin jonka jälkeen seisoi pitkään ilman laatikko öljyjä. Laatikko toimii muuten ihan hyvin ja jämäkästi mutta ei toimi ku ykkönen ja pakki... Jossain toisaalla overdrivella mulle kerrottiin että ilmeisesti joku venttiili jumiutunu. Ja joskus kuulemma pelkä öljyjen vaihtaminen auttaa... :eek:

  Hmm... Olikohan tuostakaan mitään ilo kellekkään.. :) Noh, ainakin joskus helpottaa tieto siitä että et ole ainut saman ongelman kanssa. :D

  Informoin tänne jos kerkiän laatikkoa remppaamaan ja jos löydän vian.
   
 8. wiljo

  wiljo 1st gear

  mulla teki kans noin moparin 999-loota. vika hävis ku vaihdoin öljyt ja uuden suodattimen. edellinen öljynvaihtaja oli ruutannu silikoonia sen verta reippaasti öljypohjaan et purseet oli repeilly öljyn sekaan ja tukki suodattimen. :mad:
   
 9. Anonymous

  Anonymous Guest

  Kiitti vihjeistä. Tarkoitus on tarkistaa kaikki mahdolliset vikakohdat mitkä vain pystyy tarkistamaan laatikkoa irroittamatta. Jos ei vikaa löydy niin sitten revitään loota irti. Kuntoonhan se on saatava.
   
 10. Anonymous

  Anonymous Guest

  Otin tänään ö-pohjan irti. Accumulaattorin jousi oli ainakin poikki. TV-vipu toimi hyvin eikä jumittanut. Mitä virkaa tuo accumulaattori ajaa lootassa? Voisko syy siihen että ei vaihda vaihdetta olla katkennut jousi?

  Pitää vielä tarkistaa kuvernööri kunhan saan purettua pakoputkiston tieltä pois.

  Toivon vieläkin että ei tarvitsisi irroittaa laatikkoa.
   
 11. Anonymous

  Anonymous Guest

  Just remppautin oman laatikon viikonloppuna ja oli mullakin accumalaattorin jousi poikki mutta ei ollut vika siinä se on kai ihan tyypillistä ettei se kestä laatikko irti ja pajalle.
   
 12. WBBC

  WBBC Double Gearhead

  Grand Cherokeen loota ei aina meinannut vaihtaa kakkoselle.
  Öljynvaihdon jälkeen toimi moitteetta.
   
 13. Anonymous

  Anonymous Guest

  Kuvernöörin rattaasta oli lohjennut paloja. Olen toiveikas että loota alkaa pelittämään kunsaan osat paikoilleen. Jos ei pelitä niin sitten loota irti ja hoitoon.
   
 14. Anonymous

  Anonymous Guest

  Eikös se toimi vähän niinkuin "paineentasaajana".. Sen tehtävänä on käsittääkseni vaimentaa "hydraulisia shokki iskuja" :-? kun venttiili avautuu ja päästää öljyn syöksymään kovalla paineella kohti servoa/ kytkinlevytsydeemejä.. ilman accumulaattoria öljy iskeytyisi liian agressiivisesti päin mäntää ja voisi rikkoa jotain... tai jotain
   
 15. mjo33400

  mjo33400 Gearhead

  Niinkuin mudracer aikoinaan minua auttoi niin putsaa venttiilikoneisto. Ei ole vaikeeta mutta apu voi olla lähellä.
  Kiitos vain kaikesta avusta mudraserille.
   
 16. hyty

  hyty 1st gear

  Asiaan liittyen, mitä virkaa niil kaikilla sähkö johdoilla on. Siis th700. Itselläni ei mene kuin yksi, liittyy ilmeisesti ylivaihteeseen? pitäisikö siihen tulla jatkuva virta?? Ei meinaan enää mene päälle kun laatikko oli konerempan takia irti.

  Mistäköhän muuten löytäis ns. räjäytyskuvan??

  Ei myöskään vaihda kovinkaan tasaisesti vetopällä, koko aski paskana?? Vai mahtasko sen venttiilikoneiston putsaaminen auttaa, mitä Grööni ehdotti täällä päin. ja missäs semmonen sijaitsee??
   
 17. Anonymous

  Anonymous Guest

Kerro tästä muillekin!