th 700 ja holley demon

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja ruostesiipi, 2.4.2018.

  1. ruostesiipi

    ruostesiipi 1st gear

    tartteis vähän vinkkejä että minkälaiset hilut tohon systeemiin pitäis olla että saa ton tv vaijerin säätöihin..entinen loota ollut th 200r4.ei oo koskaan tarvinnut vehtailla näitten chevyn laatikoitten kanssa niin oon vähän pulassa..ja jos joltain löytyis käypäset osat niin ostaisin mielellään..
     
  2. wiwwe

    wiwwe 3rd gear

  3. ruostesiipi

    ruostesiipi 1st gear

    noita samoja katsoin itsekkin ,mutta jossain noi oli vielä th200r4 ja th700r4 samat palikat..otappa noista nyt sitten selvää..pitää varmaan koittaa katella löystyiskö noista tän hetkisistä mitään osanumeroo
     
  4. north

    north Gearhead

  5. xarper

    xarper Gearhead

    Ihan samat ne on molemmissa lootissa ne vaijerit(?)
     
  6. ruostesiipi

    ruostesiipi 1st gear

    aa no erittäin hyvä homma..kiitoksia vaan avusta
     

Kerro tästä muillekin!