TH-700 naputtaa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja belair66, 22.10.2007.

  1. belair66

    belair66 Gearhead

    Mikä helvetti siinä voi olla, kun vasta rempattu seiskasatanen naputtaa? Kaikissa asennoissa, paitsi p:llä ja n:llä, kun rullaa.. semmonen napnapnap.. laatikko just rempattiin sen takia ku alkoi naputtaan äänekkäästi ja ei meinannu millään vaihtaa vaihdetta.. mm. nelosen planeetta oli paskana, se tuli uusi.. turbiini on vanha, mut pitäis olla ehjä. En oo ehtiny ajaa juuri ollenkaan, tuossa pihalla muutaman metrin vähän liikutellu eestaas. Laskin äsken öljyä pois n. 0.5l propun kautta ja öljyssä oli havaittavissa helvetin hienoa metallia seassa.. en tiiä vituttaahan tuo jo.
    Oisko kellään aavistusta mistä tuo johtuis, please?
     
  2. Antti P

    Antti P Gearhead

    Mites jos vapaakytkin rikki, voisko sellainen naputtaa?
     
  3. Rytari

    Rytari Gearhead

    ei, se rahisee niinku olis hiekkaa lootassa :)
     
  4. belair66

    belair66 Gearhead

    Juu-u.. eikai se auta ku lähtä repimään loota irti, jippijaijee! Olihan nuo turbiiniaki epäilleet tietävämmät tahot..
     
  5. Antti P

    Antti P Gearhead

    Otan osaa. Mulla ei vaihda ykköstä isompaa ja pakki myös toimii? Kun kävin koettaa ajaa niin ei vaikka lämä pohjassa ajaa niin vaihda. Kun pakko ykkönen päällä moottori jarruttaa?
    Kun tulin parkkiin ja vetäsin P:n niin meni se muovinen osoitin poikki mikä siellä kulissin sisällä heiluu?
    Ihmeellistä?
     
  6. Duron

    Duron 1st gear

    Mullakin hajosi vaihdeloota niin että 1-nen ja pakki toimi mutta kun vaihoin toisen loodan niin teki justiin samaa lopulta otin vaijerin pois kokonaan käytöstä ja alkasi toimimaan sitten laitoin vaijerin kii ja kiristelin pikkuhiljaan ja vola alkasi toimimaan ihan yks kaks
     
  7. Antti P

    Antti P Gearhead

    Olis varmaan helpompi tuo vaijeri säätää ku vaihtaa koko laatikko.
    Onkos tuolle vaihteen siirtovaijerille ihan oikeeta säätöä olemassa?
     
  8. DX

    DX Double Gearhead

    Tohon kysyjän naputukseen en oikeen osaa sanoa mitään, ei ole niin läpituttuja nämä lootat.


    Offtopik:
    Jotenkin näin 200 ja 700 lootan kans, että vedetään vaijeri liian lyhyeksi ja kaasu pohjaan runttaamalla kuoren pidäke antaa periksi just sopivasti ja vaijeri itseasettuu, ei toimi silti noin kuin suuntaa antavana, ainakaan mulla, ite se pitää sopivaksi säätää.

    Mulla on systeeminä, vaijeria fiiliksen mukaan ulos perstuntumalla +koeajot ja hienosäätö, näin ei vaijerinkuoren hammastus kärsi.

    Juu, ei vaihda isompaa jos vaijeri on aivan liian löysällä tai kireellä, eli asetus on millintarkka laitettava että loota toimii kunnolla, joka naksahdus kiristimessä vaikuttaa käytökseen.
     
  9. Antti P

    Antti P Gearhead

    Kerran naputti tuo kaverin 6.2 seitensatasella, arveltiin kuuluvän "läkätys" turbiinista. Uudella sama juttu. Vika oli pakokaasun kierrätysventtiilissä joka piti ääntä. Vedettiin rautalangalla jumiin kun jo kierrätys muutenkin poistettu aiemmin.
     
  10. belair66

    belair66 Gearhead

    Joo, mun auto on Caprice sedan 305:lla.. otin öljypohjan askista pois ja kaveri pyöritti renkaasta, niin jostakin sieltä laatikon uumenista se nappasu kuului..
     
  11. capriceman

    capriceman Gearhead

    Oliko kone käynnissä vai ei?

    Parkkilukko osittain päällä?
     
  12. belair66

    belair66 Gearhead

    Sekä että, käynnissä ja ei. Ei se parkkilukostakaan johtunut. Jospa sitä ens viikolla ollaan tän asian kans viisaampia..
     
  13. Super Mario

    Super Mario 1st gear

    jokos mahtoi vika löytyä? mulla kun on kanssa naputus oireita, mut ne ilmenee lähinnä P:llä ja N:llä. vaikkaaan turbiinia!?
     

Kerro tästä muillekin!