TH 700r4 -89 osien sopivuus

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja vierailija3, 2.12.2015.

  1. vierailija3

    vierailija3 Gearhead

    Käykös kaikki TH700r4 osat joita tuolla ebayssakin on pilvin pimein -89 mallin laatikkoon, vai onko mallin sisälläkin jotain eroja eri vuosimalleissa?
     
  2. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Tottakai -89 malliseen toosaan sopii sen vuotiseen tehdyt osat. Sieltäkin saa myös kittejä jossa on kaikkiin vuosimalleihin sopivat osat. Jos ei tiedä onko hylsyssä oleva toosa varamsti sen alkuperäinen niin kannattaa ostaa kitti joka kattaa kaikki vuosimallit.
     
  3. vierailija3

    vierailija3 Gearhead

    Joo ymmärrän kyllä, että -89 osat käy -89 laatikkoon mutta tarkoitin että onko osissa joku vuosimalleihin soveltuvuus esim 87-93?
    Vai käykö kaikki TH700 osat keskenään eri vuosimalleihin?

    Mun laatikko on -89 irtoloota ja on peräisin jonkun 6.2D vanin perästä. ja tulossa nyt siis 400+hp 350 Chevyn lohkon perään joten sisuskaluja tarvii uusia hieman parempiin...
     

Kerro tästä muillekin!