TH200-4R jumittaa kuumana

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja Damned, 10.5.2007.

  1. buick8791

    buick8791 1st gear

    Aha, hyvä tietää tuo eristemateriaalijuttu, kun solkkua alkaa hommaamaan.
     
  2. PauliP

    PauliP 1st gear

    Tuskin sillä eristeen kovettumisella mitään merkitystä on, mutta periaatteessa ihmetyttää. Ja irroteltaessahan sitä vaan liikutellaan.
     
  3. buick8791

    buick8791 1st gear

    nii, tuli vaan miellen, että jos se eriste tipahtelee itekseen pois kohdasta, jossa piuhalla on mahdollisuus ottaa kiinni venttiilipohjaan ja lyö sitten maihin siten, että se polttaa driverin ECM:ssä. En ole tosin varma, voiko noin käydä.
     
  4. greedforspeed

    greedforspeed 1st gear

    Mulla on samanlainen ongelma. tuntuu että se alkaa laatikon lämmetessä ku kylmänä tuntuu pelittävän hyvin. ei oo kyl aikaisemmin tehnyt tota mutta eilen alkoi ku kaivoin ulos tallista

    eilen ajoin n.35km isoa tietä ja alkoi kränäämään ku saavuin taajamaan

    vaihdoin laatikkoöljyt tossa helmikuussa ennen leimalle vientiä. mut mulla saattaa johtua vähästä käytöstäkin. Chevyyn on tullut kilometrejä viimeisen 2 vuoden aikana alle 500
     
  5. Damned

    Damned Gearhead

    Lienenköhän tämän jo sanonutkin? No, kerrataan: Ei muuten huonontanut laatikon toimintaa yhtään kun vaihto TPS:n ehjään. Nyt tiputtaa pienemmän vaihteen oikealla kohdalla. Ennen sai polkea kaasua ihan tosissaan ennenkuin älysi vaihtaa. Isot mäetkin olisi jurruuttanut nelosella lukko päällä :-? .
     
  6. greedforspeed

    greedforspeed 1st gear

    Täytyypi kokeilla :wink: onko kenelläkään muuten tietoa onko täällä lohjan seudulla ammattitaitoista laatikko remppa firmaa? vois olla hyvä tarkistuttaa sen kunto ennen ajokauden alkua ...mut itellä ei oo mahdollisuutta eikä taitoa siihen :cry:
     

Kerro tästä muillekin!