Th200-4R OD unit endplay washer, vihreä tarvis ja kiire

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja saresks, 3.9.2015.

 1. saresks

  saresks Gearhead

  Muovinen prikka, joka tulee staattorin akselin ja OD-yksikön väliin ja jolla säädetään päittäisvälys overdriveyksiköstä, vihreän tarttisin (kaikkein paksuin) ja kaakkois-suomesta ja vieläpä huomiseksi aamupäiväksi viimeistään et saa lootan läjään ja ajoon lauantaiksi mailiajoihin.

  Vinkitkin kelpaa saannista/firmat?


  :)

  050 491 57 97
   
 2. Pas(i)kiainen

  Pas(i)kiainen Gearhead

  JN-Trading?
   
 3. saresks

  saresks Gearhead

  Just viikolla tuli yksittäisosia sieltä, mut tuota ei enää ehdi. Vanhalla keltaisella prikalla tulis front section välystä 0,8mm joka tehdasmanuskojen mukaan riittäis (max 0.027"), mut se prikka on jo saanut siipeensä sen verran et sitä en laita. Sen verran eli koko kesän olen tän laatikon kans nyt tapellut eestaas et yhtään en jaksa fuskata - meinaan et varmana hajoaa jos vain miettiikin mahdollisuutta.
   

Kerro tästä muillekin!