TH200R4 ongelmia shift kit asennuksessa

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja Ratrod34, 26.5.2015.

 1. Pas(i)kiainen

  Pas(i)kiainen 3rd gear

  Onko tuo mtv up jousi semmonen ihan helvetin löysä?
   
 2. Pas(i)kiainen

  Pas(i)kiainen 3rd gear

  Luin amerikan foorumeita ja jätin tuon MTV UP jousen pois, kaikissa koneistoissa sitä ei ollut edes tehtaalta. Nyt 2-3 vaihto ja 3-4 vaihto on hyvät deellä! WOTtina yli 4000rpmää. Jostain syystä vain tuo ykkönen vaihtuu helvetin nopeasti kakkoselle. Ja esim 60stä kun laittaa lämän lattiaan (nelosella) pykältää ainoastaan kolmoselle, ei kakkoselle.
   
 3. Pas(i)kiainen

  Pas(i)kiainen 3rd gear

  Omaa pientä hölmöilyä taas, eli tv valven kun vaihdoin Sonnaxin versioon, en tajunnut säätää tv vaijeria uudestaan. Plungerin ulostuleva osa on Sonnaxin versiossa ilmeisesti lyhyempi. Nyt kun kiristin vaijerin tiukaksi, niin myös ykkösen vaihto on nyt hyvä!

  Vihdoin tää loota tuntuu toimivan hyvin! Voi nauttia kesästä ajellen ja toivoa että ihan hetkeen ei tartte öljypohjaa avata!
   
 4. Ratrod34

  Ratrod34 3rd gear

  Jes hyvä homma kun sielläkin ongelmat selvisi niin pääsee kesästä nauttimaan, mäkin äsken vaihdoin kolmanteen autoon th400 suodattimen se vanhempi malli ja kyllä oli kiinan poika taas tehny laatu työtä, nousuputki ei mahtunut reikään millään ja kun mittas ja vertas vanhaan niin karvan verran paksumpihan se putki oli, tulppa putkeen ja työstämään santapaperilla vähän ohkasemmaksi ja jo mahtui, seuraavaksi otti prässätty sauma kiinni lootan runkoon ja ei kun pihdeillä vääntämään saumaa vähän vinoon, no muuten hyvä mut imuputki otti vielä solenoidiin kiinni se sentään taipui helposti sen verran et lopulta mahtui paikalleen :)
   

Kerro tästä muillekin!