TH200R4 ongelmia shift kit asennuksessa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja Ratrod34, 26.5.2015.

  1. Pas(i)kiainen

    Pas(i)kiainen Gearhead

    Onko tuo mtv up jousi semmonen ihan helvetin löysä?
     
  2. Pas(i)kiainen

    Pas(i)kiainen Gearhead

    Luin amerikan foorumeita ja jätin tuon MTV UP jousen pois, kaikissa koneistoissa sitä ei ollut edes tehtaalta. Nyt 2-3 vaihto ja 3-4 vaihto on hyvät deellä! WOTtina yli 4000rpmää. Jostain syystä vain tuo ykkönen vaihtuu helvetin nopeasti kakkoselle. Ja esim 60stä kun laittaa lämän lattiaan (nelosella) pykältää ainoastaan kolmoselle, ei kakkoselle.
     
  3. Pas(i)kiainen

    Pas(i)kiainen Gearhead

    Omaa pientä hölmöilyä taas, eli tv valven kun vaihdoin Sonnaxin versioon, en tajunnut säätää tv vaijeria uudestaan. Plungerin ulostuleva osa on Sonnaxin versiossa ilmeisesti lyhyempi. Nyt kun kiristin vaijerin tiukaksi, niin myös ykkösen vaihto on nyt hyvä!

    Vihdoin tää loota tuntuu toimivan hyvin! Voi nauttia kesästä ajellen ja toivoa että ihan hetkeen ei tartte öljypohjaa avata!
     
  4. Ratrod34

    Ratrod34 Gearhead

    Jes hyvä homma kun sielläkin ongelmat selvisi niin pääsee kesästä nauttimaan, mäkin äsken vaihdoin kolmanteen autoon th400 suodattimen se vanhempi malli ja kyllä oli kiinan poika taas tehny laatu työtä, nousuputki ei mahtunut reikään millään ja kun mittas ja vertas vanhaan niin karvan verran paksumpihan se putki oli, tulppa putkeen ja työstämään santapaperilla vähän ohkasemmaksi ja jo mahtui, seuraavaksi otti prässätty sauma kiinni lootan runkoon ja ei kun pihdeillä vääntämään saumaa vähän vinoon, no muuten hyvä mut imuputki otti vielä solenoidiin kiinni se sentään taipui helposti sen verran et lopulta mahtui paikalleen :)
     

Kerro tästä muillekin!