Th350 ihme räpätys

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja oceanic7, 7.10.2020.

 1. oceanic7

  oceanic7 Gearhead

  Eli suht vakion (performer imari, carter 750, peltisarjat) 454:n perässä th350 joka pitää täyskaasukiihdyksessä 2-3 vaihdossa ihme
  räpätystä. Samoin jos kolmosella lykkää lusun pohjaan traikku perässä niin alkaa sellanen ihme räpinä jostan lattian alta oikealta. Kickdown ei oikein toimi lainkaan vaikka vaijeri on oikein... Aiemmin piti kovassa revityksessä sellasen kihahduksen vaihtokohdassa. Lootassa on shift kitti, governorissa säätöjouset ja muutenkin alton red pakat, paineita nostettu yms. varta vasten että kestäisi isolohkon vääntöä isossa autossa (vanha suburban).
  Ei luista ja vaihtaa tiukasti/nätisti, öljyt ihan ok, mutta noi ihme äänet...mistähän vois kuulua? Niinkuin vaimentimessa olis jotain muttereita. Huomasin oireen kun koitin tähän isompaa turbiinia, no vaihdoin vanhan takas mutta noi lieveoireet jäi.
  Ajaisko vaan kunnes jostain porsii jotain?
  En tajua mikä tossa kickdownissakin on, vaijeri liikuttaa kyllä niitä vipuja laatikossa.
   
 2. oceanic7

  oceanic7 Gearhead

  Vein hopan talvisäilöön mutta kattokaapa viisaat vielä videoita aiheesta, ehkä paras vaikutelma luurit päässä. Se ei räpätä niin pahasti jos vaihtaa manuaalisesti (keskimmäinen viteo). Nämä ei ole täyskaasukiihdytyksiä koska mutikat ja sadekeli aiheuttivat pito-ongelmia...
  Kaikenlaiset vinkit ovat tervetulleita. Laite vetää kuin höyryjuna mutta ääni luo pientä epätietoisuutta.

   
  Muokattu: 17.11.2020
 3. mietmi-3

  mietmi-3 Gearhead

  Eihän vetolevyssä ole murtumia. Yksi vetolevy on kilkuttanut mulla. Oli murtunut useammasta kohtaa. Onneksi ei hajonnut kokonaan ennen äänen paikannusta.
   
 4. oceanic7

  oceanic7 Gearhead

  Vaikuttaisi siltä että vaihteiston öljynjäähdyttimen putket vääntyivät lootajumpassa ja osuvat nyt koneen kannakkeeseen. Siitä tuo peltinen räpinä. Halpa vika mutta olipa vaikea löytää.
   
 5. oceanic7

  oceanic7 Gearhead

  Eipä ollutkaan putket viimeaikaisten koeajojen perusteella. Kyllä vastustaa. Voi säätänä.
   
 6. oceanic7

  oceanic7 Gearhead

  Tämä äänenlähde selvisi. Aika pitkään sai auton alla maata ja miettiä mistä ääni kuuluu. Mutta selvisi, että auton flex platessa on vähän heittoa ja kiihdyttäessä vetolevy alkaa ottamaan vähän kiinni kiinalaisen tehostartin hammaspyörään. Oli vaikea löytää koska flex plateen ei jäänyt lainkaan jälkiä mutta sitten huomasin että startin hammasrattaan päästä oli parin hampaan kohdalta leikkaantunut kuin sorvilla siististi ehkä 0.2milliä matskua pois.
  Starttia shimmeillä poispäin flexplatesta reilu milli ja kas, ääni on poissa.
   
  esmi, Volvo_5.7, junkyard dog ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!