TH350 viilausta

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja Tylsä Rautasaha, 26.4.2006.

  1. Tylsä Rautasaha

    Tylsä Rautasaha 3rd gear

    Tossa mun farmarin TH350:ssä pientä, lähes merkityksetöntä "vikaa" tuntuis olevan.
    Kun se vaihtaa kakkoselle liian pehmeesti, ja pienemmillä kierroksilla kuin kolmonen. Kolmonen menee pesään niinkuin lekalla lyötynä kaasu pohjassa ja pintakaasulla pehmeesti niinkuin pitääkin.
    Lootassa on TransGo:n shift kit, ja otin kakkosen paineakusta jousenkin pois kovemman vaihdon toivossa mutta eip tehny oikein mitään.
    Muutoin olen lootan modannut Ron Sessionsin TH350 aapisen mukaan (lisälevyt, yms.). Pakkojen välykset on ohjearvojen minimipäässä ja kakkosen männän liikematka lyhennetty.
     

Kerro tästä muillekin!