th400 kardaani

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja Rytari, 21.8.2013.

  1. Rytari

    Rytari Gearhead

    tuodaan nyt tänne kun ei kaikki kuiteskaan tuota merkki ja mallipuolta lue

    65 impala, 396/th400, väristää ajaessa todella pahasti, syyksi paljastunut kardaanin olevan niin lyhyt että ei yletän laatikon hännässä olevaan puslaan kun pari milliä ja pyörii vain stefan varassa, tai siis pyöri siihen asti kunnes stefa oli irronnut lootasta ja päästi öljyt ulos. Yoke on myös hieroontunut melko huonoon kuntoon nojatessan häntäosan valuun..

    Äkkiä mitattuna kardaanin tarvis olla 25mm pidempi että tulis sinne puslalle saakka, paljon pidempi ei kuiteskaan että saa vielä paikalleenkin eikä pohjaa montuissa, kardaanin kun painaa lootaan niin pitkälle kun menee on takaristikko 35mm päässä omasta paikastaan. en huomannut mitata kardaanin kokonaispituutta mutta minkäs mittainen kardaani tommosessa 396/400 perässä kuuluu olla, pitääkö putkea alkaa jatkamaan vai onko saatavilla vaan pidempi yoke siihen etupäähän? lootassa ilmeisesti lyhin häntä (4") ja kardaanissa paikallaan on yoke mikä on 47.86mm halkasijaltaan, pituutta en ulkoa muista ristikon keskeltä yoken päähän mutta 140mm tienoilla ja 1350 ristikko.
     
  2. sbf

    sbf Gearhead

    Eikös blazerin yoke ole aika pitkä.Sehän on samalla boorituksella kuin th400.
     
  3. max

    max Double Gearhead

    Löytys hyllystä joutilas 400 yoke(ehjä) jos kiinnostaa
    50€
     
  4. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Ota häntä irti ja tsekkaa onko siellä se O-rengas. Jos on niin sellainen joukki joka on ummessa kokonaan ristikon puolelta toimii kun poistaa sen renkaan.
     
  5. Rytari

    Rytari Gearhead


    pituus?
     

Kerro tästä muillekin!