Th400 kickdown ongelma??

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja Eemeli.Stenstrom, 15.6.2019.

 1. Eemeli.Stenstrom

  Eemeli.Stenstrom 1st gear

  66 Cadillac tarvis apua laatikon kanssa. Eli 429 koneen perässä th400 toimii niinkuin kaasu olis aina pohjassa. Löytyy siis kyllä kaikki vaihteet ja vaihtaa 3 vaihteen noin 30 mailin paikkeilla jos päästää kaasun, mutta heti kun koskee kaasuun taas niin vaihtaa pienemmälle vaikka ei ees kiihdyttäisi. Ja moottoritielle kun kiihdyttää kevyesti niin vaihtaa 3 vaihteen siellä 100kmh vauhdissa vasta, ja pienikin ylämäki tulee niin vaihtaa tasakaasulla kakkosen laatikkoon. Pikkusen ärsyttävä ajaa kun vaihtaa vaihteita kokoajan vaikkei vauhti muutu mihinkään. Mistä vois lähtee vikaa ettiin? Kuulostaisi ihan säätö hommalta mutta onko jollain ollu samaa vikaa, ja jos on nii miten tommosesta pääsis eroon?
   
 2. Mudracer

  Mudracer Gearhead

  Pelkääjän puolella on lootassa "mötikkä" . Siihen tulee imusarjasta alipaine putkea pitkin. Tsekkaa että molemmissa päissä on ehjä kumiletku.
   
  Camino'79 ja Jussi289 tykkäävät tästä.
 3. Eemeli.Stenstrom

  Eemeli.Stenstrom 1st gear

  Ehjä on mutten oo aivan varma toimiiko se alipainekello, ei vuoda ainakaan kun imee letkusta mutta en tiiä voiko se olla jotenki jumissa.
   
 4. Jussi289

  Jussi289 Gearhead

  Yhden alipainemodulaattorin olen ainakin tavannu, jota sai seisokin jälkeen painaa tapilla ihan kunnolla pöytää vasten, et lähti liikkeelle. Alipaineella ei jaksanu liikahtaakaan ennen sitä, eli oli täyskaasuasennossa koko ajan. Kyllä se toimi sen tempun jälkeen, mut vaihtu melko nopsaan uuteen.
   
 5. Eemeli.Stenstrom

  Eemeli.Stenstrom 1st gear

  Juu pitää koittaa samaa
   
 6. Jussi289

  Jussi289 Gearhead

  Kokeile sit imulla kanssa, ettei ala vuotamaan. Jos on kivettyny kalvo siinä.
   

Kerro tästä muillekin!