TH400 menee kokoajan eteenpäin, myös pakilla ja vapaalla.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja matti R, 25.9.2020.

 1. matti R

  matti R 2nd gear

  Ja sitten takaisku, eli center support osan kierrereikä on murtunut niin ettei ruuvi enää pidä. Löytyisikö joltain ehjää tuollaista niin ei tarvii ameriikasta tilata? Vakio-osa käy.
  https://www.summitracing.com/parts/fti-f4077
   
  MadMike tykkää tästä.
 2. Cam69

  Cam69 2nd gear

  matti R tykkää tästä.
 3. matti R

  matti R 2nd gear

  Transpartsilla näkyy olevan. Kiitos.
  En vielä kysynyt kun viime yönä tuo vika tuli vastaan.
   
 4. Antti.K

  Antti.K Gearhead

  tero79, Inlinee ja matti R tykkäävät tästä.
 5. matti R

  matti R 2nd gear

  Öljypumpun avasin ja tasopinnalla näkyy selvästi kulumisen jälkiä. Rattaat on tehneet pientä naarmuatusta siihen. Mistä tuon nyt tietää onko jo vaihtokunnossa? 149 eur olisi uusi pumppu Transpartsilla.
   
 6. chevy 34

  chevy 34 Gearhead

  Jos kynnellä tunnet pykälää tai naarmua ni vaihtokunnossa. Pienet naarmut voi hioa pois suoran kappaleen avulla. Isommat pykälät voi pätevä Sorvari koneistaa pois. Noit pumppuja ei liiaksi ole maailmalla, joten pienen takia ei kannata hyljätä.
   
 7. matti R

  matti R 2nd gear

  Kyllä siinä naarmua tuntuu kynnellä. Videolla näyttää huonommalta kuin onkaan.
   
 8. chevy 34

  chevy 34 Gearhead

  Onkos rattaiden pesä kunnossa? Jos on niin tuo kuvaamasi pykälät saa Sorvari koneistettua pois. Toki voi tulla kaikkineen halvemmaksi ostaa ehjä pumppu, kuin sorvauttaa, uusia rattaat ja mahdolliset helat.
   
 9. matti R

  matti R 2nd gear

  Pesä on hyvässä kunnossa. Katotaan jos saisi uuden pumpun.
   
 10. matti R

  matti R 2nd gear

  Siinä olikin center supportin ontto kiinnitysruuvi katkennut sisään, ja loppuosa kierrereiästä murtunut. Vaikea sanoa milloin tapahtunut mutta eihän siihen painetta juuri päässyt jos ajossa ollut tuossa kunnossa. Mielestäni en sitä irrotuksessa niin kolhinut että olisin tuon rikkonut.
  Melkoisen jumissa oli venttiilikoneiston venttiilit. Putsaus ja öljyn kanssa takaisin. Hienojakoista muhjua on melkein kaikissa osissa enemmän tai vähemmän.
   
 11. matti R

  matti R 2nd gear

  Öljytikun putki oli kolhittu ja tikku liikkui vaikeasti sisään-ulos. Tikku näytti alkuperäiseltä. Tarkemmin tutkiessa selvisi että tikku menee liian syvälle laatikkoon. Full-merkki on puoli tuumaa tiivistepinnan alapuolella, kun sen pitäisi olla tiivistepinnan tasolla tai 1/4 tuumaa yläpuolella. Tämähän tarkoittaa että kun tästä tikusta on öljytason tarkistanut kohdilleen niin oikeasti onkin ollut liian vähän.
   
 12. matti R

  matti R 2nd gear

  Laatikko kunnostettu, asennettu ja nyt toimii oikein. Oli mukava projekti kun ekaa kertaa automaattilootaa aukaisi. Forward clutch ja direct clutch oli palaneet jumiin, en osaa varmaksi sanoa mikä sen on aiheuttanut. Center supportin katkennut ruuvi ja liian alhaista tasoa näyttävä öljytikku ei ainakaan ole asiaa auttaneet. Kiitos kaikille hyvistä neuvoista!
   
  teippi-mikko, chevy 34, esmi ja 1 muu tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!