Th700 2-3 vaihto

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja Diktaattori, 23.6.2019.

  1. Diktaattori

    Diktaattori 2nd gear

    Laatikko pelaa muuten todella hyvin ei luista, öljyä on ja pakkovaihteet toimii hyvin ja vaihtaa napakasti paitsi jos vetää 2 rajottimeen jotain 6500rpm ja tökkää 3 niin on pitkä viive ja vaihto pitää ennakoida aika paljon etukäteen. Mistähän voisi johtua? Semmonenkin ominaisuus on että jos vetää 1 rajottimeen niin heittää 2 päälle vaikka on lukitulla, liekkö ominaisuus?
     
  2. Camino'79

    Camino'79 Gearhead

    Tuo että vaihtaa "väkisin" kakkoselle on ihan ominaisuus orggis-askissa, ei pääse rikkomaan kaluja ylikierroksilla :)
    Mudis varmaan osaa heittää jotain tohon 2-3 hitaaseen kytkeytymiseen? Onko muuten missä autossa ja onko rempattu tms.? Vähän taustatietoja ni helpottaa aina ;)
     
  3. Diktaattori

    Diktaattori 2nd gear

    On rempattu ja paranneltu. 72 camarossa ls1 perässä
     
  4. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Tollaseen tarttis laittaa vaikkapa Transgo full race automatic shift kitti. Sillä pysyy lukkovaihteilla joka vaihde päällä niin kauan kuin viittii kierrättää ja vaihtaa myös heti kapakkoa liikuttaessa isompaa. Jos sulla ei ole high rev kittiä niin ei kannattais kierrättää noin ylös kun 3-4 pakka sanoo poks.
     
    Diktaattori tykkää tästä.
  5. Diktaattori

    Diktaattori 2nd gear

    En muista mitä sinne sillon tehtiin tai mitä siinä oli ku ostin. Jotain laitoit että ei kierroksilla öljypaine katoa ja erimallinen kara on siinä tv valvessa. On siinä joku kitti ku napakasti vaihtaa muuten mutta just tuo isoilta kierroksilta 3 viivästyy. Pitää ajella nyt hieman rauhallisemmin siihen asti ku jos käyttää lootan irti. Muuten toimii todella hyvin kaikin puolin.
     
  6. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Toi on ihan normaali "ilmiö" kun kikkaritsydeemi on kaasu pohjassa pakkovaihtamassa alaspäin eli öölinpaine taistelee ylösvaihtoa vastaan. Ei lootaa tarvii irrottaa pelkkää race shiftkittiä varten.
     
    Diktaattori tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!