TH700 4-vaihde hukassa

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja Letukkaa, 29.10.2020.

 1. Letukkaa

  Letukkaa 1st gear

  Moro. Tuli letukkaan tommonen juttu että 4-vaihdetta ei aina tahdo löytyä muuten kun sillä tavalla että kiihdyttää 3 vaihteella lähemmäs 90kmh ja sitten hellittää kaasusta melko reippaasti niin vaihtaa 4. Sittrn taas siitä jos painaa kaasua niin kierrokset kyllä nousee mutta kauheen hitaasti alkaa kiihtymään. Ei taida ihan normaalia olla? Muut vaihteet pelaa normaalisti ja vaihtaa nätisti. Öljyt ja suodatin vaihdettu äskettäin.
   
 2. chevy 34

  chevy 34 Gearhead

  2 ja 4 vaihteelle on panta käytössä, jos panta luistaisi 4 vaihteella niin myös 2 vaihteen luulis luistavan. 3-4 pakka on käytössä 3 ja 4 vaihteilla. Jos nelonen luistaa niin silloin pitäis myös kolmosen luistaa. Oma lukunsa on sit venttiilikoneisto jne.
   
 3. impala-63

  impala-63 Gearhead

  Kannattaa varmaan ensin katsoa sen tv-vaijerin toiminta.
   
 4. Letukkaa

  Letukkaa 1st gear

  Niin siis tosiaan unohtu mainita.. Tossa tv venttiili jumitti aiemmin, vaijerin säätely siis ei vaikuttanu ollenkaan käyttäytymiseen. Siitä sit otettiin öljypohja pois ja tv venttiili irti ja vesihiomapaperilla hiukan vedin ja tuli hyvä eikä jumita enää, eli tv puolella ei pitäis olla ongelmaa. Myös vaijeri on uusi.

  Mikähän tuolla laatikossa on sellanen joka vaikuttaa pelkästään tuohon 4 vaihteeseen? Vähän oudolta tuntuu kun kaikki muut pelaa normaalisti eikä luista..
   

Kerro tästä muillekin!