'TH700 rohisee ja hävittää vaihteita

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja Ruumis, 29.6.2015.

 1. Ruumis

  Ruumis 3rd gear

  6.2 diisselin perässä oleva loota rupesi moottorijarrutuksessa pitämään kovaa rohinaa. Ääni kuuluu turbiinin suunnalta. eka hävitti 4, sitten 3, sitten 2 ja ykkönen kyllä pelasi, mutta kun kaasua löysäsi hävisi sekin vaihde, mutta pakkovaihteella sai houkuteltua takasin. Kovalla kaasulla sain kakkosen päälle ja se tuntu pelaavan hyvin sen 30km.
  Loota ei luista.
  Ääni kuuluu D321, vapaa ja P ei äännä, paitsi sammutuksessa.

  Mikä meni? Turbiini vai joku lootan sisältä?
   
 2. Ruumis

  Ruumis 3rd gear

  Lootaöljyt ja suodatin vaihdettu. Vanha öljy oli ruskeeta lirua ja suodatin aikasen tukossa. Magneetissa oli hienojakoista metallisilppua noin teelusikallisen verran.
  Uudet öljyt lootaan--> sama rohinan tapainen ääni kuuluu, ei yhtä vahvasti kun aikaisemmin. Koeajolla ei löytynyt kun 1 ja kovemmalla kaasulla vaihtoi 2, jonka jälkeen kaikki vaihteet rupes löytymään oikein. Mitäköhän tuolle on nyt käynyt?
   
 3. Ruumis

  Ruumis 3rd gear

  Nojoo, viime koeajolla hävis kaikki pykälät. Auto täristää helvetisti myös P ja N vaihteella. Turbiini?
   
 4. santtuv

  santtuv Gearhead

  Siellä on tod. Näk.takaplaneetta silppuna.itellä joskus vani oireili samoin ja palasiksi piti laittaa ennen kuntoon tuloa..
   

Kerro tästä muillekin!