Th700 ylimääräinen vapaa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja Rytari, 2.3.2012.

  1. Rytari

    Rytari Gearhead

    nonni.. en tajua... tossa yks astro missä kaikkea ihmeellisyyksiä lootan kanssa, tällähetkellä isoin kysymysmerkki on saada pakkivalot pelaamaan, tai ne pelaa kyllä, muttei pakilla.

    normaalistihan se olis ihan säätöjuttu, mutta tässä on nyt jotain outoa.

    p on ihan siellä missä kuuluukin, ja pitää, siitä yks "pykälä" alaspäin on tietysti aina pa... tyhjä? vapaa, nothing happens, paitsi ne pakkivalot palaa, seuraavassa lovessa onki sitte se pakki, ja siitä sit eteenpäin n ja eteenpäin pykälät...

    MITÄ ..ttua kysyy iltapäivälehti ja jatkaa aiheesta keskiaukeamalla vielä kuvan kera?

    mikä voi tehdä tommosen
     
  2. sbf

    sbf Gearhead

    Ainoa mikä tulee mieleen on löystyny tai vääntyny vivusto vaihteiston sisällä.
    Kerran oli yhdessä subbarissa vähän samanoloista vikaa ja sieltä 4l80e:n
    sisältä oli se kukonhelttaa pitävä mutteri löystynyt.
    Toi astronkin vivusto on aika yksinkertainen että eiköhän se vika tutkimalla löydy.
     
  3. Hai

    Hai Double Gearhead

    Ei se loota tiedä mitään niistä pakkivaloista. Katkaisija on rattakselin päällä paljon ennen laatikkoa.
     
  4. Rytari

    Rytari Gearhead

    joo, no aika hyvin tiedetty, otin pohjan auki tänään, se mutteri tosiaan oli löysässä, ei paljon mutta sen että pelli heilui hieman.

    venttiiliä liikuttava tanko puolestaan oli väärässä, periaatteessa venttiili oli kokoajan hieman edempänä kun kuuluis, sain suoran tangon kaverilta siihen, vaihdoin sen ja loota nippuun.. ei mitään, sama peli, pakki vapaalla jne.

    en nyt äkkiseltään löytänyt mitään ohjetta siihen venttiilin asentoon, että kuinka syvällä sen milläkin pykälällä kuuluis olla, sais vähä mittailtua että onko mahdollisesti joku muukin osa (lue, se "kukonheltta") vääntynyt vai onko se vika jotenkin siellä venttiilin/venapöydän puolella.
     
  5. sbf

    sbf Gearhead

    Nyt herää kysymys, miksi se mutteri oli löysällä?
    Onko sitä joku roplannut?
    Onko se aski ollut hiljattain auki?
    Missä vaiheessa vika tuli?
    Eniwei sen lootan sisään menevän shifterikselin saa kait periaatteessa asennettua 180 astetta väärinpäin ja voi olla että silloin vaihteet kytkeytyvät väärin.
    Vastaa näihin nyt ensin niin jatketaan troubleshootingia.
     
  6. Rytari

    Rytari Gearhead

    on se aikanaan rempattu loota, vuosi tai pari aikaa...

    syksyllä oli tv venttiili pariin otteeseen jumissa ja sitä varten tuli pari kertaa öljypohjaa auottua.

    Autossahan oli viimmemmäksi alkutalvesta semmosta vikaa että loota ei tahtonut mennä parkille, joskus vauhdilla kepistä nostamalla meni mut sitte ei aina saanut pois parkilta, kepin vivustossa oli aika paljon väljiä suuntaan ja toiseen. sillon säätelin sen niin että se p loksahti helposti paikalleen, käyntiin laittaessa löytyi tuo otsikon mukainen ylimääränen vapaa sieltä pakin tilalta.

    No joo, pyörittelin kädessäni sitä vääntynyttä manual valven tankoa ja mietin että mikä voi olla väärin vielä

    loota toimi lähes oikein muuten mutta pykälät oli vikakohdassa, omistajaa haittas lähinnä pakkivalon puute, mua enemmänki se ylimääränen vapaa ja pakkoykkösen puute...

    kävin vielä kerran lootan sisällä kurkkimassa, löytyhän se vika, se korvake missä manual valven tanko on kiinni oli myös taipunut, kuvahaulla löysin kuvan ehjästä josta vertaamalla vääntelin sen korvan oikeaan asentoonsa, öljyt tupaan ja hukkasin vähä välyksiä siitä kepin vivustostakin samalla tekemällä vähän timmimpiä reikiä niihin vipuihin. nyt pelaa, pykälät on missä kuuluukin, pakkivalot pelaa ja parkki lukittee lootan.

    vielä kun ymmärtäis mikä sen päälle on tuolla lootassa muka päässyt käymään niin olis jo kohtuu fiksu?
     

Kerro tästä muillekin!