th7004r pakko kolmonen

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja repas-90, 22.8.2012.

  1. repas-90

    repas-90 3rd gear

    elikkäs auto on corvette-85,ja ongelma että vaikka on vaihdevalitsin kolmosella,laatikko pistää kuitenkin nelosen päälle.valitsimen asento on tarkistettu,ja pitäisi olla kohdallaan.laatikko toimii muuten, vaihtaa hyvin,kolmonen kyllä löytyy kick´daunin kautta.myöskin moottorijarrutuksessa kolmonen kytkeytyy noin 70kmh vauhdissa,mutta kaasua antaessa kytkee nopeasti taas nelosen.
     
  2. wiwwe

    wiwwe 3rd gear

    ettei löis vaan turbiininlukkoo päälle? villi veikkaukseni... :eek:
     
  3. repas-90

    repas-90 3rd gear

    tämäkin on käynnyt mielessä mutta,kierrokset koneessa noin 1700 rpm /100 kmh sopisii neloselle tuolla 3,07 perällä,ja vaikka siirrät käpin neloselle ei enää vaihda isommalle.auto on seissyt parivuotta funtsailin josko olis joku venttiili juuttunut?
     

Kerro tästä muillekin!