The 50's MidSummer Festival 19.6.2020

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja PinkCad, 24.5.2020.

  1. PinkCad

    PinkCad 3rd gear

    JUHANNUKSENA RÄVÄHTÄÄ!

    Juhannusjuhlat Haikan lavalla 50-luvun henkeen juhannusaattona 19.6.2020!

    Juhannusillan huuma huipentuu JUHANNUSKOKON sytyttämiseen (säävarauksella)!

    ENNAKKOMYYNTI ON ALKANUT!!!
    Ennakkomyynti:
    aronmusic.info@gmail.com tai
    p. 040-552 9032
    Katso tarkempi ohjelma ja esiintyjät ao. tiedotteesta.



    The 50’s MidSummer Festival 2020!


    Perinteinen ja suuren suosion saanut The 50’s Summer Festival järjestetään juhannusaattona 19.6.2020 ja se kutsuu kaikki vintagen ja rock'n rollin ystävät jälleen jammailemaan kesäiselle Haikan lavalle, Pirkkalaan.

    Kesän festari- ja tapahtumakauden avaava tapahtuma muodostaa piristävän ja muusta tapahtumatarjonnasta erottuvan mielenkiintoisen ja nostalgisen kokonaisuuden, joka on samanaikaisesti kiehtova yhdistelmä 50-luvun amerikkalaista rock’n rollia sekä tuon ajan suomalaista iltamakulttuuria.

    Musiikista vastaa kolme laadukasta ja tyylitietoista artistia:


    EILA PIENIMÄKI

    Suomen kansan rakastama artisti ja legendaarinen iskelmätähti on viihdyttänyt iskelmän ystäviä jo yli kuuden vuosikymmenen ajan. Pienimäki oli vain 20-vuotias nuori nainen, kun Toivo Kärjen säveltämä läpimurtohitti Vanhan veräjän luona julkaistiin vuonna 1959. Muita hänen tunnettuja levytyksiään ovat muun muassa Laulu tulipunaisesta kukasta, Tulenliekki ja Älä lähde pois.

    Useita iskelmälaulukilpailuja voittanut Pienimäki pääsi myös vuonna 1960 mukaan elokuvaan, jossa hän esiintyi iskelmäsolistina.

    Erityisesti teitä tuon ajan nuoret haluamme kutsua tähän tapahtumaan!


    COOL COMPANY

    Cool Company on pitkän linjan soittajista koottu, rockia, poppia, countrya ja bluesia soittava tamperelaisyhtye.

    Cool Company on keikkaillut ahkerasti erilaisissa tapahtumissa, ravintoloissa ja pubeissa sekä yritysten ja yksityisten juhlissa vuodesta 2000 alkaen.


    ARON

    Aron huipentaa illan kuljettamalla meidät Elvis Presleyn legendaarisimpien rock-klassikoiden myötä sinne mistä kaikki aikanaan alkoi!

    Aronin mukaansa tempaava kyky tulkita Elviksen kappaleita palauttaa upealla tavalla kuulijoiden mieleen sen miksi Elvis Presley sai lempinimen King of Rock'n Roll.


    MISS 50's


    Hyvän musiikin lisäksi on viime vuoden tapaan tarjolla myös silmänruokaa, kun teeman mukaisesti pukeutuneet kauniit ja rohkeat kilpailevat Miss 50’s titteleistä!


    *****

    Kun tähän vielä lisätään Haikan lavan kaunis ja kesäinen miljöö, on meillä lupa odottaa unohtumatonta iltaa. Tämä on tapahtuma, jonne kannattaa sopia treffit!

    The 50’s Summer Festival on ikärajaton tapahtuma ja sinne ovat tervetulleita kaikki 50-luvun musiikista ja kulttuurista kiinnostuneet vaikka koko perheen voimin - vauvasta vaariin!

    Ja kuten asiaan kuuluu siellä on myös Puffetti, josta on mahdollista hankkia herkullisia Hot Dogeja, virvoitusjuomia tai ihan perinteisiä voileipiä ja kahvia.

    Tämä on myös mitä parhain tilaisuus kaikille vanhojen moottoripyörien ja autojen harrastajille juhlistaa kauden avausta; heidän toivotaankin päristelevän paikalle näyttävillä ajokeillaan sankoin joukoin!

    Yleisöllä on myös mahdollisuus kuvauttaa itsensä ammattikuvaajalla (Valokuvauspalvelu Markku Rintala) pientä korvausta vastaan.

    Juhannusillan huuma huipentuu JUHANNUSKOKON sytyttämiseen (säävarauksella)!

    Vallitsevasta tilanteesta johtuen, jokainenhan meistä muistaa omalta osaltaan pitää turvavälit ja huolehtia hygieniasta !


    P.S. Tunnelmaan pääset katsomalla liitteenä olevan Aronin ”Return To Sender”-musiikkivideon, jota on kuvattu myös Haikan lavalla.

    Katso video tästä:



    TERVETULOA!

    Tapahtuman tuottaa Juha Leppänen

    The 50’s MidSummer Festival
    Pe 19.6.2020, klo 18-24
    Haikan lava, Pirkkala
    Ikärajaton
    Liput 25€ (aik.) / 10€ (lapset alle 12v.)


    Ennakkomyynti: aronmusic.info@gmail.com

    Info ja haastattelupyynnöt:
    Juha Leppänen
    aronmusic.info@gmail.com
    P. 040-552 9032
     
    Muokattu: 25.5.2020
    kaierkki tykkää tästä.
  2. PinkCad

    PinkCad 3rd gear

    Huom!

    Aikatauluun pieni muutos; tapahtuma alkaa klo 18, portit klo 17.
     

Kerro tästä muillekin!