THE 50’s SUMMER FESTIVAL 2019!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja PinkCad, 4.2.2019.

  1. PinkCad

    PinkCad 3rd gear

    THE 50’s SUMMER FESTIVAL 2019!

    Aiempien keväiden malliin The 50’s Summer Festival järjestetään lauantaina 18.5.2019 ja se kutsuu kaikki vintagen ja rock'n rollin ystävät jälleen jammailemaan kesäiselle Haikan lavalle, Pirkkalaan.

    Kesän festari- ja tapahtumakauden avaava tapahtuma muodostaa piristävän ja muusta tapahtumatarjonnasta erottuvan mielenkiintoisen ja nostalgisen kokonaisuuden, joka on samanaikaisesti kiehtova yhdistelmä 50-luvun amerikkalaista rock’n rollia sekä tuon ajan suomalaista iltamakulttuuria.

    Musiikista vastaa kolme laadukasta ja tyylitietoista artistia:


    LASSE LIEMOLA

    Lasse Liemola on elävä legenda ja itse asiassa Suomen ensimmäisiä nuoriso-idoleja!

    Hän voitti vuonna 1957 kykyjenetsintäkilpailut ja pääsi levyttämään singlen Sininen kuu / Kadun aurinkoisella puolella. Liemola nousi nuorisoidoliksi samana vuonna levytetyllä laulullaan Diivaillen. Muita Liemolan menestyskappaleita olivat Anna pois, Paul Anka -suomennos Diana ja alun perin Cliff Richardin Living Doll.

    Suosionsa myötä Liemola pääsi myös mukaan muutamaan elokuvaan kuten Iskelmäketju vuodelta 1959.

    Erityisesti teitä tuon ajan nuoret haluamme kutsua tähän tapahtumaan!


    ROCKIN’ LADY & HER RIVERTOWN BOYS

    Rockin’ Lady & Her Rivertown Boys on klassista 1950-luvun rockabillyä saman aikakauden rock'n rollilla ja countrylla maustettuna soittava energinen bändi Virosta.

    Lavalla säteilee kaunis ja lahjakas naislaulaja, jota säestää läskibassosta, rummuista ja kitarasta koostuva rytmiryhmä.

    Näyttävä lavashow ja todella hyvä musiikki takaa sinulle unohtumattoman kokemuksen!


    ARON & COOL COMPANY

    Aron & Cool Company huipentaa illan kuljettamalla meidät Elvis Presleyn legendaarisimpien rock-klassikoiden myötä sinne mistä kaikki aikanaan alkoi!

    Aronin mukaansa tempaava kyky tulkita Elviksen kappaleita palauttaa upealla tavalla kuulijoiden mieleen sen miksi Elvis Presley sai lempinimen King of Rock'n Roll.


    *****


    Kun tähän vielä lisätään Haikan lavan kaunis ja kesäinen miljöö, on meillä lupa odottaa unohtumatonta iltaa. Tämä on tapahtuma, jonne kannattaa sopia treffit!

    The 50’s Summer Festival on ikärajaton tapahtuma ja sinne ovat tervetulleita kaikki 50-luvun musiikista ja kulttuurista kiinnostuneet vaikka koko perheen voimin - vauvasta vaariin!

    Ja kuten asiaan kuuluu siellä on myös Puffetti, josta on mahdollista hankkia herkullisia Hot Dogeja, virvoitusjuomia tai ihan perinteisiä voileipiä ja kahvia. Hyvän musiikin ja ruoan lisäksi on viime vuoden tapaan tarjolla silmänruokaa niin miehille kuin naisillekin, kun teeman mukaisesti pukeutuneet kauniit, komeat ja rohkeat kilpailevat Miss 50’s ja Mr 50’s titteleistä!

    Tämä on myös mitä parhain tilaisuus kaikille vanhojen moottoripyörien ja autojen harrastajille juhlistaa kauden avausta; heidän toivotaankin päristelevän paikalle näyttävillä ajokeillaan sankoin joukoin!

    Yleisöllä on myös mahdollisuus kuvauttaa itsensä ammattikuvaajalla (Valokuvauspalvelu Markku Rintala) pientä korvausta vastaan.

    P.S. Tunnelmaan pääset katsomalla liitteenä olevan Aronin ”Return To Sender”-musiikkivideon, jota on kuvattu myös Haikan lavalla.

    Katso video tästä:


    TERVETULOA!

    Tapahtuman tuottaa Juha Leppänen

    The 50’s Summer Festival
    La 18.5.2019, klo 19-24
    Haikan lava, Pirkkala
    Ikärajaton
    Liput 25€


    Ennakkomyynti: Juha Leppänen

    Info ja haastattelupyynnöt:
    Juha Leppänen
    juha.a.leppanen@gmail.com
    P. 040-552 9032



    English


    THE 50’s SUMMER FESTIVAL 2019!

    The traditional The 50’s Summer Festival will be arranged on Saturday 18th of May, 2019 when the friends of vintage and rock'n roll gather for jamming to the summery Haikan lava, in Pirkkala.

    This event, which opens the festival season of this summer, is a cheery, different, interesting and nostalgic combination of 50’s american rock’n roll and finnish soiree culture of that decade.

    In that evening you can see three high-class artists:


    LASSE LIEMOLA

    Lasse Liemola is a living legend and in fact the first youth idols of Finland!

    He won a talent contest in 1957 and made a deal to record a single Sininen kuu / Kadun aurinkoisella puolella. The final breakthrough was a song called Diivaillen. Other recordings were Anna pois, the finnish versions of Paul Anka’s Diana and Cliff Richard’s Living Doll.

    Liemola also got some roles in movies as Iskelmäketju in 1959.

    Specially you, the young people of that decade, we wanna invite to the party!


    ROCKIN’ LADY & HER RIVERTOWN BOYS

    Rockin’ Lady & Her Rivertown Boys is a energetic band from Estonia that plays classic 1950`s rockabilly music with touch of that era rock`n`roll and country.

    On the stage shines a beautiful and talented female singer, accompanied by three rock’n’roll guys playing double bass, drums and guitar.

    That`s gonna quarantee you experience that you never forget. Real good music with remarkable stage show!


    ARON & COOL COMPANY

    Aron is a talent Elvis performer, whose stylish and entertaining Elvis show has been a popular number at many different occasions and concerts worldwide. Aron is a Finnish artist, whose repertoire consists also of traditional rock’n’roll, pop-rock and light music classics.

    Besides his impressive voice he has also been praised for his genuine and sincere way of performance.


    *****


    And when think about the beautiful and summery scene of Haikan lava, we can wait unforgettable night.
    This is the event, where you are recommended to make a date!

    The 50’s Summer Festival has no age limits and you all interested in 50’s music and culture are welcome with even whole family – from baby to grandfather!

    There will be buffet, where you can taste delicious Hot Dogs, soft drinks or traditional sandwiches and coffee. In addition you can enjoy the bolds, beautifuls and handsomes who compete of Miss 50’s and Mr 50’s title!

    This is also a great opportunity for the all enthusiasts of old, classic motocycles and cars to celebrate the opening of the drive season. We wish to see you and your great vehicles there!

    You can also be taken photos of yourself against the reasonable charge by professional photographer (Valokuvauspalvelu Markku Rintala).

    P.S. You can get the feeling by watching Aron’s ”Return To Sender”-music video, which have been partly filmed also in Haikan lava.

    See video here:


    WELCOME!

    Producer: Juha Leppänen

    The 50’s Summer Festival
    Sat 18th of May.2019, at 19-24
    Haikan lava, Pirkkala
    No age limits
    Tickes 25€


    Tickets in advance: Juha Leppänen

    Info and interviews:
    Juha Leppänen
    juha.a.leppanen@gmail.com
    P. 040-552 9032
     
    Pertti K tykkää tästä.
  2. PinkCad

    PinkCad 3rd gear

    Miss 50's-kisan päätuomarina toimii Nancy Tinkerbella!

    Nancy on Pirkanmaalainen pin up- malli, radiopersoona, sekä laulaja-lauluntekijä. Hän toimii maailman suurimman Pin up järjestön The Luscious Ladies ryhmän Suomen jaoston Presidenttinä. Nancy on myös itse vuoden 2018 Miss Pin up , sekä 2017 vuoden Surinasussu. Hänellä on monen vuoden kokemus pin up- mallina toimimisesta , sekä hän on menestynyt mallina myös kansainvälisesti.
     
  3. PinkCad

    PinkCad 3rd gear

    The 50's Summer Festival yhteistyökumppanit:

    Amerikan Rauta
    AronMusic
    Audi Center Tampere
    Classic American Diner
    Easy Fit
    Jari Mäki Oy, Koskenkorva
    KEA
    Lommo Center/LepFix, Tampere
    Mokkamestarit, Tampere
    Muotiputiikki Helmi, Somero
    Radio Musa
    Ravintola Keidas, Ylöjärvi
    Ravintola Timantti, Ylöjärvi
    Ravintola Vänrikki, Ylöjärvi
    Sons of Abraham Mcc Tampere
    Tampereen Seudun Mobilistit ry.
    Tampereen Yleiskopio
    Tmi Lehtinen J-P, Kangasala
    V8 Magazine
     
  4. PinkCad

    PinkCad 3rd gear

    Tämän vuoden The 50's Summer Festivalien kunniaesiintyjänä nähdään siis legendaarinen Lasse Liemola! Syksyllä 82 vuotta täyttävä Liemola keikkailee nykyään harvakseltaan, mutta lupautui kaikkien fanien iloksi esiintymään Haikan lavalle!

    P.S. Tapahtumassa voit stailata (Pin-Up Petrols ry) ja kuvauttaa (Markku Rintala) itsesi ammattilaisten toimesta, tehdä vaate- (Vinputiikki, RnR Puoti), levy- (Jungle records) ja fanituoteostoksia, nauttia puffetin ja hodarikojun antimista, seurata Miss 50's (10 toinen toistaan tyylikkäämpää leidiä on ilmoittautunut!) ja Mr 50's kisoja, sekä tietysti tanssia ja fiilistellä laadukkaiden esiintyjien tahtiin! Ja jotain ylläriäkin on luvassa...:)

    Tapahtuman FB-sivut: https://www.facebook.com/events/863609773983497/
     

Kerro tästä muillekin!