THE 50’s SUMMER FESTIVAL 2020!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja PinkCad, 21.1.2020.

  1. PinkCad

    PinkCad 3rd gear

    THE 50’s SUMMER FESTIVAL 2020!


    Perinteinen ja suuren suosion saanut The 50’s Summer Festival järjestetään lauantaina 16.5.2020 ja se kutsuu kaikki vintagen ja rock'n rollin ystävät jälleen jammailemaan kesäiselle Haikan lavalle, Pirkkalaan.


    Kesän festari- ja tapahtumakauden avaava tapahtuma muodostaa piristävän ja muusta tapahtumatarjonnasta erottuvan mielenkiintoisen ja nostalgisen kokonaisuuden, joka on samanaikaisesti kiehtova yhdistelmä 50-luvun amerikkalaista rock’n rollia sekä tuon ajan suomalaista iltamakulttuuria.


    Musiikista vastaa kolme laadukasta ja tyylitietoista artistia:



    EILA PIENIMÄKI


    Suomen kansan rakastama artisti ja legendaarinen iskelmätähti on viihdyttänyt iskelmän ystäviä jo yli kuuden vuosikymmenen ajan. Pienimäki oli vain 20-vuotias nuori nainen, kun Toivo Kärjen säveltämä läpimurtohitti Vanhan veräjän luona julkaistiin vuonna 1959. Muita hänen tunnettuja levytyksiään ovat muun muassa Laulu tulipunaisesta kukasta, Tulenliekki ja Älä lähde pois.


    Useita iskelmälauluklpailuja voittanut Pienimäki pääsi myös vuoden 1960 hittielokuvaan Pekka ja pätkä neekereinä, jossa hän esiintyi iskelmäsolistina.


    Erityisesti teitä tuon ajan nuoret haluamme kutsua tähän tapahtumaan!



    THE BOPCATS


    The BopCats perustettiin vuonna 1979 kuuluisan Rockabilly buumin keskellä sekä sen kiihkeissä pyörteissä. Rockin SM-kisoissa -82 kolmanneksi sijoittunut bändi soittaa 50-luvun rock’n rollia ja rockabillyä.


    Kymmenkunta levyä julkaissut The Bopcats pysyy elävänä ja kuosissa, uusii sekä pöyhii turkkiaan alinomaa, pitäen samalla otteen vankkana rockabilly -ja rock'n'roll musiikin saralla!




    ARON & COOL COMPANY


    Aron & Cool Company huipentaa illan kuljettamalla meidät Elvis Presleyn legendaarisimpien rock-klassikoiden myötä sinne mistä kaikki aikanaan alkoi!


    Aronin mukaansa tempaava kyky tulkita Elviksen kappaleita palauttaa upealla tavalla kuulijoiden mieleen sen miksi Elvis Presley sai lempinimen King of Rock'n Roll.


    *****


    Kun tähän vielä lisätään Haikan lavan kaunis ja kesäinen miljöö, on meillä lupa odottaa unohtumatonta iltaa. Tämä on tapahtuma, jonne kannattaa sopia treffit!


    The 50’s Summer Festival on ikärajaton tapahtuma ja sinne ovat tervetulleita kaikki 50-luvun musiikista ja kulttuurista kiinnostuneet vaikka koko perheen voimin - vauvasta vaariin!


    Ja kuten asiaan kuuluu siellä on myös Puffetti, josta on mahdollista hankkia herkullisia Hot Dogeja, virvoitusjuomia tai ihan perinteisiä voileipiä ja kahvia. Hyvän musiikin ja ruoan lisäksi on viime vuoden tapaan tarjolla myös silmänruokaa, kun teeman mukaisesti pukeutuneet kauniit ja rohkeat kilpailevat Miss 50’s titteleistä!


    Tämä on myös mitä parhain tilaisuus kaikille vanhojen moottoripyörien ja autojen harrastajille juhlistaa kauden avausta; heidän toivotaankin päristelevän paikalle näyttävillä ajokeillaan sankoin joukoin!


    Yleisöllä on myös mahdollisuus kuvauttaa itsensä ammattikuvaajalla (Valokuvauspalvelu Markku Rintala) pientä korvausta vastaan.


    P.S. Tunnelmaan pääset katsomalla liitteenä olevan Aronin ”Return To Sender”-musiikkivideon, jota on kuvattu myös Haikan lavalla.

    Katso video tästä:




    TERVETULOA!


    Tapahtuman tuottaa Juha Leppänen


    The 50’s Summer Festival

    La 16.5.2020, klo 19-24

    Haikan lava, Pirkkala

    Ikärajaton

    Liput 25€ (aik.) / 10€ (lapset alle 12v.)



    Ennakkomyynti: Juha Leppänen


    Info ja haastattelupyynnöt:

    Juha Leppänen

    juha.a.leppanen@gmail.com

    P. 040-552 9032
     
  2. Elky70

    Elky70 Gearhead

Kerro tästä muillekin!