Tiedoksi: Laittomat korinvaihtoautot

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja Chevy ´53, 3.4.2003.

  1. Arska tehtaalta

    Arska tehtaalta 1st gear

    Taannoin olin kiinnostunut muuan tuontiautosta, josta oli tehty laikka-avo. Sen lisäksi siihen oli vaihdettu motti, loota, perä ja osa alkuperäisvarusteista oli poistettu (muutosprossat kasvaa).
    En usko että monikaan harrastaja olisi niin sinisilmäinen, että moiseen autoon investoisi n. 50000 mummonmarkkaa.
    En ostanut autoa, vaikka kiinnostusta oli.
    Joskus vituttaa kun ei ole tullut synnyttyä ruotsiin.

    TA
     
  2. Anonymous

    Anonymous Guest

    Täältä Oulusta vois siirtää kirjansa Haparandaan.
    Auttaisikos se mitään?
    Ja Avesta Polaritille töihin Tornioon:)
     
  3. Mr.Speed

    Mr.Speed Gearhead

    :???: V8-magazine 6/2002 "Haastaja Stokkitekniikalla" eihän tuo nyt voi tämä R/T SE voi olla?
     
  4. 6PPC

    6PPC Double Gearhead

    Kyllä se se oli. Kuulin kyllä mistä ne paperitkin siihen on saatu, mutta omalta osaltani lopetan tästä asiasta keskustelun tähän. Luulin että asia on yleisessä tiedossa, joten ajattelin kysellä, pitääkö puheet paikkansa. Varmasti kaveria vituttaa muutenkin, ilman että tätä asiaa puidaan täällä. Tilanne näissä prosenttikikkailuissa on sama kuin pontikankeitossa tai hirven salakaadossa, niistä ei kannata kertoa edes parhaalle kaverille
     
  5. herrakani

    herrakani 1st gear

    Kyllä omalla kylällä saa salakaataa ja keittää.
     
  6. Karva

    Karva Gearhead

    Pikkasen on toi touhu naurettavaa ja typerän tuntusta kun Suomen maassa ollaan ja täällä tunnetusti on kehitetty toi loppumaton ja uudistuva energialähde, naapuri kateus ...


    Voisin jopa sanoa jotta nyt lopettakaa jo toi suunsoitto ja menkää hommiin ...

    Jos joku on aikaansaanut hienon värkin jossa on yhdistelmiä joihin ei normaalisti törmää prosenttien tai muun takia, antaa olla, noita rajojen kokeilioita tarvitaan jotta tämäkin homma kasvais ja kehittyis, noi lyhytnäköiset vedätykset tyyliin sössö-marsu ladan papereilla pitääkin karsia pois.

    Nyt sitten vielä, taidatte haukkua väärää puuta ton koko ilmiön kun on aiheuttanut järjen vastainen lainsäädäntö ja verottaja joka ei missään tapauksessa osaa laskea, no ei tullikaan saa täysjärkisen papereita, tässä kuoliaaksi verotetussa autoalassa kun pärjää joko olemalla hell, hyvä tai vilunki veikko. Nyt kaikki rehti reiskat älähtää, mutta kattokaa nyt ympärillenne, misä muualla kuin jossain ex kommunisti pyhätössä on näin nihilistinen valtion säätelemä elinkeino autojen ympärillä, luulis jo järjen voittavan ...

    :-o :-o :-o
     
  7. Anonymous

    Anonymous Guest

    Yhdyn edelliseen puhujaan täysin!!!!!
     
  8. Anonymous

    Anonymous Guest

    Jos joku on aikaansaanut hienon värkin jossa on yhdistelmiä joihin ei normaalisti törmää prosenttien tai muun takia, antaa olla, noita rajojen kokeilioita tarvitaan jotta tämäkin homma kasvais ja kehittyis, noi lyhytnäköiset vedätykset tyyliin sössö-marsu ladan papereilla pitääkin karsia pois.

    :-o :-o :-o
    [/quote]
    Jos näitä rajojen kokeilioita on liiaksi as-
    ti,voi käydä niin että osuu omaan nilkkaan
    jossakin vaihessa,nämä kikkailut voivat haita
    ta ns.normaalien harrastajien toimintaa. esim
    valtiolla on keinoja hankaloittaa harrastusta
    entisestään,korjatkoon joku jos olen väärässä

    Tiedän kyseisen challenger tapauksen tarkasti
    mitä on tehty ja miten,kyseessä ei ole ns.
    lievä prosentti kikkailu,vaan on tapahtunut
    paljon vakavampaa josta on monelle vakavia
    seurauksia.
    Tämä tapaus on sellainen ettei tämä kehity ja
    kasva ainakaan parempaan suuntaan.
     
  9. Chrome

    Chrome 1st gear

    jos suomen verottaja saisi päättää niin maa olisi edelleen litteä, ellei se saisi haluamaansa = mielivaltaista summaa välistä.

    ihme ettei valtiovalta ole puuttunut siihen että suomeen uutena tuotavat autot saavat lisävarusteensa täällä ja mersuunkaan tulevaa radiota ei ole kiinnitetty/laskutettu kun lasketaan auton vero.. sehän laitetaan vasta sen jälkeen ja autoveron osuus pienenee.
     
  10. impala67

    impala67 Double Gearhead

    noh masennusta päivääsi, chrome, tuota "porsaanreikää" ollaan täydellä tohinalla tukkimassa, ja suomi-asennetut lisävarusteet tulevat veron alaisiksi. eli suomimallien neekeröityminen on jälleen näköpiirissä...
     
  11. Anonymous

    Anonymous Guest

    "kyseessä ei ole ns.
    lievä prosentti kikkailu,vaan on tapahtunut
    paljon vakavampaa josta on monelle vakavia
    seurauksia."

    Luulisi olevan jännempää kuin hammaslääkärille meno joka vuosi katsastuskonttorilla, jos tuo on ollut tahallinen kikkailu
     
  12. Anonymous

    Anonymous Guest

    Tämän reiän tukkiminen tuskin on kovin yksiselitteistä kun uudet autot rekisteröidään ja verotetaan ennen kuin lisämausteet asennetaan jolloin asennustyö voikin olla asiakkaan tilaamaa lisätyötä jota on vaikea laittaa autoveron piiriin. Ainakin EY-tuomioistuin voisi älähtää ja sitten alkaisi taas tuttu rumba.

    Ja jos kuitenkin verotetaan ja oikein ahtaasti tulkitaan niin sittenhän jokainen tuunarikin joutuisi laittamaan sumuvalonsa verolle, nekin kun on jälkiasennettuja lisävarusteita.

    Juha
     

Kerro tästä muillekin!