Tienkäyttömaksu -idioottien keksintö

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja ohc205, 14.12.2012.

 1. ohc205

  ohc205 1st gear

  Hei oletteko tietoisia Jorma Ollilan vetämän työryhmän esityksestä?

  Tässä linkki ylen sivuille: http://yle.fi/uutiset/tienkayttomaksust ... ro/6416859

  Olen erittäin huolissani siitä että tämä esitys vaarantaa ihmisten yksityisyyden suojan ja liikkumisvapauden.
   
 2. Cap81

  Cap81 Gearhead

  Luettu on ja papu vedetty nokkaan. On tainnu herrat totaalisesti vieraantua todellisuudesta. Ja myös perkeleen halpa varmaan ollu toikin vuoden suunnittelu yhteiskunnalle. Noh aina voi muuttaa...
   
 3. Landseer

  Landseer 3rd gear

  Eikö nuo tiet ole verorahoilla tehty? Eli pitäis sit maksaa siitä, minkä on jo kerran maksanut?
   
 4. rakkari

  rakkari 3rd gear

  no voi nyt vittu.. kohta on turha enää töihin ajella.. halvemmaksi tulee kun jää nukkumaan vaan aamulla töihinlähdön sijaan...!!!
   
 5. anglia67

  anglia67 3rd gear

  No on kyllä tavan "kusipäinen" rahastusidea jälleen kerran :mad:
   
 6. moottorinlohko

  moottorinlohko Gearhead

  polttoaineessahan tuo kuka käyttää maksaa enemmän jo on käytössä.aletaan maksaa julkista hallintoa suomessa jossa 2,4 milj käy töissä,joista kolmas osa on julkisella töissä eli 1,6 milj yksityissektorin työläistä plus ne firmat elättää yli 5 milj kansaa,tämä yhtälö on tähän asti maksettu velkaa ottamalla sekin loppuu nyt koska velkaa on joskus maksettava takaisin.niinkuin nuoret eläkeläiset sanoo,ei hutsita pitäis olla jotain rokken rollia.vittu sentään.itse ajan 120 km töihin,kohta en enää aja, alkaa riittää.
   
 7. sepi74

  sepi74 1st gear

  jorma ollilan tuloilla se on ihan sama mitä veroja peritään.. mutta taitaa jormalla olla puurot ja vellit sekasin ..kaikki suomessa ei tienaa kuten hän....
   
 8. pantera

  pantera Gearhead

  Jorma Ollilan vetämä työryhmä.... just joo... en enää yhtään ihmettele miten nokia putos kun eno veneestä,
  jos tarvitaan miljardin vehkeet että saadaan kerättyä muutama satamiljoonaa...ei vittu, jos ollila saa visioida meille uudet systeemit on kohtapian ainoa yksityinen kulkupeli aasi.
  Polttonesteiden verotus ajaa saman asian , haloo idiootit :mad:
   
 9. reynolds

  reynolds 3rd gear

  Ollilahan on täysmulkku jo pelkän ulkonäkönsä takia (Katsokaa vaikka Googlesta!)....No jokatapauksessa minun autoihin ei tule mitää ylimääräisiä seurantalaitteita (nyt jotkut sanoo,että pakko laittaa...) Ihan yhtä pakko,kuin esim auton katsastus....tai ajoneuvoverojen maksaminen...tai auton tyhjäkäyttäminen yli 2min....tai että ajon aikana ei sais puhua kännykkään :lol: ....Kaikkia näitä edellämainittuja sääntöjä rikotaan jokatapauksessa,vaikka ovatkin ns "kiellettyjä" :rotfl:
   
  sicker tykkää tästä.
 10. Substitute

  Substitute Gearhead

  Olen jo tottunut siihen että verotus kiristyy aina vaan, ellei sitten menoja vähennetä, muutoin käy kreikasti ja piru tulee ja nokkii. Liikkuminen on Suomessa sellainen asia jota ilman ei voida elää, ja siitä kun verotetaan niin sille ei ole vaihtoehtoja.
  Tiet ja niiden ylläpito on maksettu moninkertaisesti jo kerätyillä verovaroilla, se on vaan tekosyy. Mutta ei kai sitä rahantarvetta teiden rakentamiseen ja ylläpitämiseen tässä ole enää väitetykkään.

  Mun mielestä olis kiva jos leikattaisiin vaan menoja. Vaikkapa lastenhoidosta, koulutuksesta, sosiaaliturvasta/tulonsiirroista, terveydenhoidosta ja eläkkeistä. Ja laskettaisiin veroja, etenkin hyvätuloisilta.
   
 11. Kruiseri

  Kruiseri 3rd gear

  "Liikenneministeri Merja Kyllösen alkuperäinen ajatus oli, että tällä verolla korvattaisiin joko osittain tai kokonaan nykyiset autoiluun liittyvät verot. Ja tällä linjalla työryhmäkin näyttää työtään jatkavan."

  Liittyköhän tämä siihen skenaarioon jonka mukaan vuoden 2016 alusta (se väliaikainen)autovero poistuisi (vihdoin) Suomestakin?
   
 12. sepi74

  sepi74 1st gear

  Jostain toi lainaraha muille on revittävä jostain, on se saatana ku ensin maksetaan sotakorvauksia ja sitten maksetaan toisten olemattomia tyhjiä lentokenttiä :mad: :mad:
   
 13. sepi74

  sepi74 1st gear

  tän lypsämisen on pakko joskus loputtava??? :odroll: :odroll:
   
 14. sepi74

  sepi74 1st gear

 15. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Gearhead


  vähenee siinä vaiheessa kun Kreikka ei tarvitse rahaa, Espanjan pankit on hoidettu kuntoon, jne jne .
   
 16. 4d sedan

  4d sedan Gearhead

  Perussettiä.
   
 17. lode

  lode 1st gear

  Täällä luvatussa suomenmaassa ei kyllä mikään tällainen ole mahdotonta, onhan niitä älyttömämpiäkin juttuja mennyt läpi.

  Nyt maksetaan:
  - kohtuuton autovero autoa ostettaessa
  - törkeää vuosittaista autoveroa auton pidosta (+ dieselautoissa käyttövoimavero)
  - kunnon riistoveroa polttoaineesta (~1e/litra näillä hinnoilla!!!)
  - veroja autojen osista
  - katsastuksesta
  - huolloista
  - oletettavasti vakuutusmaksuistakin vedetään valtiolle välistä
  - sekä kohta pitäisi vielä maksaa siitä että autolla saa liikkua teillä jotka on kustannettu ja joita ylläpidetään muutamalla hassulla prosentilla kaikista näistä verolypsyrahoista? :lol: :lol:

  Voi vain miettiä kuinka älyttömästi valtiolle kertyy veroja jo yhdestä autosta vuodessa, voi jokainen miettiä onko tässä touhussa enää järkeä :rotfl: :rotfl: :soosoo:

  esim. bensavania tankatessa (130L tankki) tankki täyteen reilu 200 euroa, josta veroina valtiolle noin 100 euroa.

  Millonhan tulee tankkausvero, eli joka kerta kun käyt tankilla niin veloitetaan joku kertamaksu joka maksetaan suoraan valtion kassaan, tästä vähän näille pelleille lisäideoita :rotfl: :rotfl: :rotfl: :poff:

  "Kielletään toi ja toi, rajotetaan tota, toiki on kiellettävä, tosta otetaan rahat pois, tosta muuten sais saatanasti veroja ku tollanen laitettas, toi on vaarallinen = kielletään, ei ne osaa kielletään me toi, toiki on kiellettävä ja tota rajotettava, laitetaan tällänen vittuilumaksu autoilijoille kun ei mulla oo autoo nii vittuako väliä mä ajan niitten rahoilla taksilla. Kato en mä tarvii autoo nii vittuako muutkaan sillä autolla tekee menköön bussilla tai kävellen sitte. Ainii ja rajotetaan tota viel ja tohon vero" <--- täähän on se suomalaisten päättäjien nykymeininki :wc:
   
 18. el borrachitos

  el borrachitos Gearhead

  Joko nyt olisi viimeistään aika laittaa se kunnon mylläkkä stadiin,että tää pelleily loppuisi ainakin hetkeksi.Tajuaisivat saatana ettei kaikkea niellä mukisematta.
   
 19. MaxHeadroom

  MaxHeadroom 3rd gear

  Tottakai kaikki lisämaksut ja verot ketuttaa, mutta eipäs nyt taas harhauduta kuvittelemaan, että ne kaikki kerättävät rahat jaetaan vaan ministereiden ja niiden kavereiden kesken, tai lähetetä sinne välimeren rannikkovaltioille.

  Just tuossa vuoden alusta korotettiin peruspäivärahaa aika iso prosentti, ja nekin rahat pitäisi jostain kerätä.

  Tietysti tässä OD joukossa ei työttömiä ole :poff: , mutta kun omaan tuttavapiriin kuuluu muutama opiskelujen jälkeen työttömäksi jäänyt nuori, niin suhtaudun positiivisesti heidän tukemiseen.

  Tietysti siitä olen aivan samaa mieltä, että varmasti olisi hiukan helpompiakin tapoja nuo lisätarpeet kasata, eikä rakentaa jotain uusia käyttömaksuja kalliine perustamiskustannuksineen.
   
 20. Substitute

  Substitute Gearhead

  Tällaisia visioita syntyy kun stadista, tai oikeammin Espoon pääkonttorin ikkunasta on katsellut Suomen kehittymistä, ja ikkuna on osoittanut merelle päin. Ja on lentänyt sinne Ouluun tai Tampereelle joskus aikoinaan tehdaskäynneille.

  Mutta näinhän se menee, väki vaan sinne pääkaupunkiseudulle ihanasti toimivien julkisten liikennevälineiden läheisyyteen, sillä se Suomen kilpailukyky pelastuu. Maakuntien ja maakuntakaupunkien olemassaolo ja ihmiset se ongelma on. Ne voi näännyttää hengiltä ja toimiva keino siihen on liikenteen verottaminen. Ja loppuu se yhden puolueen kannattaminenkin sitten.

  Ja sitten se Suomen tulevaisuustyöryhmän visiokin toteutuu, loppuu teollisuus ja maanviljely ja järvet puhdistuvat juomakelpoisiksi. :D
   

Kerro tästä muillekin!