Tienkäyttömaksu -idioottien keksintö

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja ohc205, 14.12.2012.

  1. ohc205

    ohc205 1st gear

    Hei oletteko tietoisia Jorma Ollilan vetämän työryhmän esityksestä?

    Tässä linkki ylen sivuille: http://yle.fi/uutiset/tienkayttomaksust ... ro/6416859

    Olen erittäin huolissani siitä että tämä esitys vaarantaa ihmisten yksityisyyden suojan ja liikkumisvapauden.
     
  2. Cap81

    Cap81 Gearhead

    Luettu on ja papu vedetty nokkaan. On tainnu herrat totaalisesti vieraantua todellisuudesta. Ja myös perkeleen halpa varmaan ollu toikin vuoden suunnittelu yhteiskunnalle. Noh aina voi muuttaa...
     
  3. Landseer

    Landseer Gearhead

    Eikö nuo tiet ole verorahoilla tehty? Eli pitäis sit maksaa siitä, minkä on jo kerran maksanut?
     
  4. rakkari

    rakkari 3rd gear

    no voi nyt vittu.. kohta on turha enää töihin ajella.. halvemmaksi tulee kun jää nukkumaan vaan aamulla töihinlähdön sijaan...!!!
     
  5. anglia67

    anglia67 3rd gear

    No on kyllä tavan "kusipäinen" rahastusidea jälleen kerran :mad:
     
  6. moottorinlohko

    moottorinlohko Gearhead

    polttoaineessahan tuo kuka käyttää maksaa enemmän jo on käytössä.aletaan maksaa julkista hallintoa suomessa jossa 2,4 milj käy töissä,joista kolmas osa on julkisella töissä eli 1,6 milj yksityissektorin työläistä plus ne firmat elättää yli 5 milj kansaa,tämä yhtälö on tähän asti maksettu velkaa ottamalla sekin loppuu nyt koska velkaa on joskus maksettava takaisin.niinkuin nuoret eläkeläiset sanoo,ei hutsita pitäis olla jotain rokken rollia.vittu sentään.itse ajan 120 km töihin,kohta en enää aja, alkaa riittää.
     
  7. sepi74

    sepi74 1st gear

    jorma ollilan tuloilla se on ihan sama mitä veroja peritään.. mutta taitaa jormalla olla puurot ja vellit sekasin ..kaikki suomessa ei tienaa kuten hän....
     
  8. pantera

    pantera Double Gearhead

    Jorma Ollilan vetämä työryhmä.... just joo... en enää yhtään ihmettele miten nokia putos kun eno veneestä,
    jos tarvitaan miljardin vehkeet että saadaan kerättyä muutama satamiljoonaa...ei vittu, jos ollila saa visioida meille uudet systeemit on kohtapian ainoa yksityinen kulkupeli aasi.
    Polttonesteiden verotus ajaa saman asian , haloo idiootit :mad:
     
  9. reynolds

    reynolds 3rd gear

    Ollilahan on täysmulkku jo pelkän ulkonäkönsä takia (Katsokaa vaikka Googlesta!)....No jokatapauksessa minun autoihin ei tule mitää ylimääräisiä seurantalaitteita (nyt jotkut sanoo,että pakko laittaa...) Ihan yhtä pakko,kuin esim auton katsastus....tai ajoneuvoverojen maksaminen...tai auton tyhjäkäyttäminen yli 2min....tai että ajon aikana ei sais puhua kännykkään :lol: ....Kaikkia näitä edellämainittuja sääntöjä rikotaan jokatapauksessa,vaikka ovatkin ns "kiellettyjä" :rotfl:
     
    sicker tykkää tästä.
  10. Substitute

    Substitute Gearhead

    Olen jo tottunut siihen että verotus kiristyy aina vaan, ellei sitten menoja vähennetä, muutoin käy kreikasti ja piru tulee ja nokkii. Liikkuminen on Suomessa sellainen asia jota ilman ei voida elää, ja siitä kun verotetaan niin sille ei ole vaihtoehtoja.
    Tiet ja niiden ylläpito on maksettu moninkertaisesti jo kerätyillä verovaroilla, se on vaan tekosyy. Mutta ei kai sitä rahantarvetta teiden rakentamiseen ja ylläpitämiseen tässä ole enää väitetykkään.

    Mun mielestä olis kiva jos leikattaisiin vaan menoja. Vaikkapa lastenhoidosta, koulutuksesta, sosiaaliturvasta/tulonsiirroista, terveydenhoidosta ja eläkkeistä. Ja laskettaisiin veroja, etenkin hyvätuloisilta.
     
  11. Kruiseri

    Kruiseri 3rd gear

    "Liikenneministeri Merja Kyllösen alkuperäinen ajatus oli, että tällä verolla korvattaisiin joko osittain tai kokonaan nykyiset autoiluun liittyvät verot. Ja tällä linjalla työryhmäkin näyttää työtään jatkavan."

    Liittyköhän tämä siihen skenaarioon jonka mukaan vuoden 2016 alusta (se väliaikainen)autovero poistuisi (vihdoin) Suomestakin?
     
  12. sepi74

    sepi74 1st gear

    Jostain toi lainaraha muille on revittävä jostain, on se saatana ku ensin maksetaan sotakorvauksia ja sitten maksetaan toisten olemattomia tyhjiä lentokenttiä :mad: :mad:
     
  13. sepi74

    sepi74 1st gear

    tän lypsämisen on pakko joskus loputtava??? :odroll: :odroll:
     
  14. sepi74

    sepi74 1st gear

  15. BRAKE DRUM

    BRAKE DRUM Double Gearhead


    vähenee siinä vaiheessa kun Kreikka ei tarvitse rahaa, Espanjan pankit on hoidettu kuntoon, jne jne .
     
  16. 4d sedan

    4d sedan Double Gearhead

    Perussettiä.
     
  17. lode

    lode 1st gear

    Täällä luvatussa suomenmaassa ei kyllä mikään tällainen ole mahdotonta, onhan niitä älyttömämpiäkin juttuja mennyt läpi.

    Nyt maksetaan:
    - kohtuuton autovero autoa ostettaessa
    - törkeää vuosittaista autoveroa auton pidosta (+ dieselautoissa käyttövoimavero)
    - kunnon riistoveroa polttoaineesta (~1e/litra näillä hinnoilla!!!)
    - veroja autojen osista
    - katsastuksesta
    - huolloista
    - oletettavasti vakuutusmaksuistakin vedetään valtiolle välistä
    - sekä kohta pitäisi vielä maksaa siitä että autolla saa liikkua teillä jotka on kustannettu ja joita ylläpidetään muutamalla hassulla prosentilla kaikista näistä verolypsyrahoista? :lol: :lol:

    Voi vain miettiä kuinka älyttömästi valtiolle kertyy veroja jo yhdestä autosta vuodessa, voi jokainen miettiä onko tässä touhussa enää järkeä :rotfl: :rotfl: :soosoo:

    esim. bensavania tankatessa (130L tankki) tankki täyteen reilu 200 euroa, josta veroina valtiolle noin 100 euroa.

    Millonhan tulee tankkausvero, eli joka kerta kun käyt tankilla niin veloitetaan joku kertamaksu joka maksetaan suoraan valtion kassaan, tästä vähän näille pelleille lisäideoita :rotfl: :rotfl: :rotfl: :poff:

    "Kielletään toi ja toi, rajotetaan tota, toiki on kiellettävä, tosta otetaan rahat pois, tosta muuten sais saatanasti veroja ku tollanen laitettas, toi on vaarallinen = kielletään, ei ne osaa kielletään me toi, toiki on kiellettävä ja tota rajotettava, laitetaan tällänen vittuilumaksu autoilijoille kun ei mulla oo autoo nii vittuako väliä mä ajan niitten rahoilla taksilla. Kato en mä tarvii autoo nii vittuako muutkaan sillä autolla tekee menköön bussilla tai kävellen sitte. Ainii ja rajotetaan tota viel ja tohon vero" <--- täähän on se suomalaisten päättäjien nykymeininki :wc:
     
  18. el borrachitos

    el borrachitos Gearhead

    Joko nyt olisi viimeistään aika laittaa se kunnon mylläkkä stadiin,että tää pelleily loppuisi ainakin hetkeksi.Tajuaisivat saatana ettei kaikkea niellä mukisematta.
     
  19. MaxHeadroom

    MaxHeadroom Gearhead

    Tottakai kaikki lisämaksut ja verot ketuttaa, mutta eipäs nyt taas harhauduta kuvittelemaan, että ne kaikki kerättävät rahat jaetaan vaan ministereiden ja niiden kavereiden kesken, tai lähetetä sinne välimeren rannikkovaltioille.

    Just tuossa vuoden alusta korotettiin peruspäivärahaa aika iso prosentti, ja nekin rahat pitäisi jostain kerätä.

    Tietysti tässä OD joukossa ei työttömiä ole :poff: , mutta kun omaan tuttavapiriin kuuluu muutama opiskelujen jälkeen työttömäksi jäänyt nuori, niin suhtaudun positiivisesti heidän tukemiseen.

    Tietysti siitä olen aivan samaa mieltä, että varmasti olisi hiukan helpompiakin tapoja nuo lisätarpeet kasata, eikä rakentaa jotain uusia käyttömaksuja kalliine perustamiskustannuksineen.
     
  20. Substitute

    Substitute Gearhead

    Tällaisia visioita syntyy kun stadista, tai oikeammin Espoon pääkonttorin ikkunasta on katsellut Suomen kehittymistä, ja ikkuna on osoittanut merelle päin. Ja on lentänyt sinne Ouluun tai Tampereelle joskus aikoinaan tehdaskäynneille.

    Mutta näinhän se menee, väki vaan sinne pääkaupunkiseudulle ihanasti toimivien julkisten liikennevälineiden läheisyyteen, sillä se Suomen kilpailukyky pelastuu. Maakuntien ja maakuntakaupunkien olemassaolo ja ihmiset se ongelma on. Ne voi näännyttää hengiltä ja toimiva keino siihen on liikenteen verottaminen. Ja loppuu se yhden puolueen kannattaminenkin sitten.

    Ja sitten se Suomen tulevaisuustyöryhmän visiokin toteutuu, loppuu teollisuus ja maanviljely ja järvet puhdistuvat juomakelpoisiksi. :D
     

Kerro tästä muillekin!