Tienkäyttömaksu -idioottien keksintö

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja ohc205, 14.12.2012.

  1. pantera

    pantera Double Gearhead

    Halla-Aho
     
  2. talonmiehen vapaapäivä

    talonmiehen vapaapäivä Double Gearhead

  3. timant

    timant 2nd gear

    Muokattu: 23.8.2017
  4. valpas

    valpas Gearhead

    Ne on palkittu jo moneen kertaan, ja kokoajan tulee lisää, ja kaikki ottavat, mitä irti saavat. Tuli joku aika sitten MOT-ohjelma Meppien tuloista.
    Miten tolla Bernerillä vaan säilyy tuo ylimielinen, ja ivallinen hymy? Toinen alahuuli on alkanu roikkumaan enempi, kuin ennen, kun hän on oikeen innoissaan. Inhottaa kattella vielä enempi, kuin mamuja.
     
    eilhik ja rane58 tykkäävät tästä.
  5. Ratrod34

    Ratrod34 Gearhead

  6. sectoid

    sectoid Gearhead

    Olin juuri linkittämässä näitä samoja juttuja. Pää meinaa hajota taas. Tuosta GPS-paskeesta eivät luovu ikinä. Luultavasti siitä ei luovuta edes silloin, kun jokainen satelliitti on käyttökelvoton. Taikaseinästä rahaa ja uudet taivaalle Suomen laskuun. Helvetin perseaivot.
     
  7. sdfsd

    sdfsd Double Gearhead

    Ihan sama ketä äänestät, kyyläys tulee.

    On varmaan hirveetä kun sotu on miehen vaikka kuvittelee olevansa nainen, en voisi tollastakaan hirmusta kohtaloa aatella miltä tuntuisi.


    Säälittävä maa.
     
    KajS tykkää tästä.
  8. splitti

    splitti 2nd gear

    Tarkoitit varmaan Maailma. Sama paska tapahtuu joka puolella.
     
  9. Ratrod34

    Ratrod34 Gearhead

    Mitä tulee tohon sotuun niin toihan on aivan järjetöntä edes ajatella et kaikien pitäs vaihtaa uusiin, nykyiselläkin systeemillä voi tulla tai syntyä 898 uutta kansalaista päivää kohti, taatusti riittää numerot lopuosassa.
    24.8.1945 syntyi 495 vauvaa eli silloinkaan ei oltu lähelläkään 898 ja jos nyt jostain syystä numerot loppuu niin voihan siihen ottaa kirjaimia käyttöön niin jo vaan tulee uusia vaihtoehtoja vaikka kuinka.
    Loppuosan toka vika numero sit sanoo onko mies pariton vai nainen parillinen numero ja tämänkin vois korvata kirjaimella, löytyy taatusti monta aakkosta erilaisille seksuaalisille suuntautumisille.
    Vikalla tarkistusmerkillä ei ole enään merkitystä kun se ei ole enään salaisuus ja virheitähän ei enään nykyään tehdä :D http://tuomas.salste.net/doc/hetu/tunnus.html
    Oliko tämä nyt tarpeeksi korrektisti kirjoitettu ettei ollut vihapuhetta ?
     
    AnHie65 ja KajS tykkäävät tästä.
  10. sdfsd

    sdfsd Double Gearhead

    Niin miksei ne jotka tahtoo vaihtaa voi vaihtaa sitä uuteen ja maksaa sitten siittä ne käsittrlykulut, mitä tollasta muitten täytyy verovaroista maksaa.
     
    Nikuzai tykkää tästä.
  11. splitti

    splitti 2nd gear

    Koska kaikista maailman asukeista tarvitaan biometriset tunnisteet myöhempiä toimia varten.
     
  12. sdfsd

    sdfsd Double Gearhead

    Tuo on aika pelottavaa, varsinkin jos ne kaikki kerätään johonkin isoon tietokantaan jonka tietoturva on tasolla surkea.
     
  13. Nikuzai

    Nikuzai Gearhead


    Luulekko, että se tietoturva on sen keskustietokoneen näytöön liimattua post-it lappusta jossa lukee "ei koske" kummosempi
     
  14. sectoid

    sectoid Gearhead

    Lisää kusta kiukaalle. Sanosin, että nuo saastat eivät luovuta tässä asiassa ikinä. Täällä ei oma liikkumisenvapaus tai sanavapaus kiinnosta ketään. Tyhmä idiootti kansa. Ehkä se väestönvaihdos astetta tummempaan ei olekkaan huono asia. Täysin ansaittua. Astetta ärhäköimmillä tulijoilla on sentään selkärankaa ajaa omia etujaan. Ei suomalaista turhempaa ihmisapinaa taida olla koko planeetalla.

    Vituttaako ja turhauttaako? No kyllä todellakin. Haluaako joku ostaa autoja? Voisin luopua halvalla muutamasta. Ei ole paljoa syytä ajaa työmatkoja enää täällä sairaassa kleptokratiassa.
    https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/23...aksut-tulossa-suomeen-eu-tavoittelee-yhteista
     
    Muokattu: 10.10.2017
    rane58 ja KajS tykkäävät tästä.
  15. Ratrod34

    Ratrod34 Gearhead

    Samaa mieltä et idioottimaisempaa kansaa ei löydy kuin Suomalaiset, täysiä lampaita vähän maristaan mutta mitään ei voida tehdä asioiden eteen, niellään vain kaikki paska mitä herrat lapioi ja vuodesta toiseen samat idiootit äänestetään päättämään eli ei tämä kansa osaa tehdä edes muutosta parempaan demokratian kautta.

     
    rane58 tykkää tästä.
  16. AnHie65

    AnHie65 2nd gear

    Noinhan se menee, jos käytetään nykyistä järjestelmää, jossa kolme ensimmäistä numeroa kertoo, monentena lapsena olet ko. päivänä syntynyt.

    Jos loppuosaa käytettäisiin pelkästään merkkeinä siten, että kaikki merkit voisi käyttää, olisi mahdollisuudet jo ihan erilaiset:

    Vaihtoehdot kolmelle numerolle ja yhdelle kirjaimelle:

    10 x 10 x 10 x 30 = 30 000 lasta päivässä.

    Eka merkki 0-9, toinen ja kolmas samoin, viimeinen merkki joko numero tai kirjain.

    Varmaan olisi halvin tehdä nykyisen muotoisesta vaan uusilla perusteilla loppuosia. Olisihan se ihan järkyttävän hintaista muuttaa sotun mittaa tai muotoa erilaisiin järjestelmiin...

    Eiköhän meillä ole Suomessa isompiakin ongelmia...?

    AHi
     
    rane58 tykkää tästä.
  17. Slant Sickness

    Slant Sickness Double Gearhead

    Mä en oo ottanut edes uusimuotoista pankkitilin numeroa (iban) käyttöön. Miten mä uuden sotun enää oppisin? Saatikka jotakin kilometrien vahtimislaitetta käyttämään?
     
    rane58 tykkää tästä.
  18. Slant Sickness

    Slant Sickness Double Gearhead

    010100M0001
    010100M0002
    jne siis noille joiden tietoja ei voi paperista tarkistaa.
     
  19. Nikuzai

    Nikuzai Gearhead

    Mites kun tutun tytöllä on mun mielestä pp.kk.vv-xxxx-numero tai kirjain

    Eli ylimääränen numeeri siellä perässä

    Onko kukaan muuten tullut ajatelleeksi, et sille ylimääräselle numerolle/kirjaimelle on ollut paikka jo ainakin 20vuotta?

    Nimittäin ihmettelin ajokorttia hakiessa et miksi hetukohdassa on ylimääräinen ruutu ja kummasta aloitetaan ensimmäisestä vai viimeisestä
    Muistelisin et viimeisestä piti aloittaa ja jäi mieleen, kun piti kirjoittaa takaperin
    (joo ei ajatus silloin ihan kovimmillaan juossut, kun jotain muita kohtia kanssa piti kirjoittaa viimeiseen ruutuun asti et kone osaa lukea ne)
     
  20. sdfsd

    sdfsd Double Gearhead

    En luule tuntien isojenkin firmojen asenteen tietoturvaan, valtio tuskin yhtään parempi.

    Ja vaikka olisikin, jo nykyäänkin on se tilanne että jos joku hakkeri haluaa päästä johonkin, se myös pääsee sinne. Surkeimpia esimerkkejä just jotkut iot laitteet missä tietoturvaa ei välttämättä ole ollenkaan. Joku älytalo mitä nyt hirveesti on joka paikassa lienee yks hirvityss kanssa, jokuhan voi käytännössä trollata ihan täysillä tollasen kanssa.
     
    rane58 tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!