Tietoa 302:sesta

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Ford Freak Club of Finland ry', aloittaja Rane 66, 28.9.2010.

  1. Rane 66

    Rane 66 Gearhead

    Tietäiskö joku kaikenkattavaa linkkiä kyseisestä moottorista josta selviäisi tietoa koko valmistus historian osalta
     
  2. Hollow Head

    Hollow Head Gearhead

  3. Rane 66

    Rane 66 Gearhead

    Kiitti paljon tää oli hyvä. Mutta kiinostais tietää näistä uudemmista ruisku koneista että minkälaisia esim. kansia niistä löytyis verrattuna näihin "vanhoihin
     
  4. Hollow Head

    Hollow Head Gearhead

  5. Jyx

    Jyx 1st gear

    Mun mielestä yks ihan hyvä kirja on Al Kirschenbaumin "The official Mustang 5.0 Technical Reference & Performance handbook". Käsittelee vuosia 1979-1993. Siinä on toki kaikki aikakauden Mustang -tekniikka voimansiirtoinen ja alustoineen mutta hyvä tietopaketti tuon ajan 5.0 -koneista, perustiedot varsin kattavasti ja myös hiukan syvemmältä. Mm. myytit eri vuosien lohkojen paremmuudesta, nokka-akselien arvot, kansien tietoja, männät jne jne.
     

Kerro tästä muillekin!