tietokoneen öljyn vaihdon merkkivalon nollaus

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Lisälaitteet ja -varusteet', aloittaja ihd, 9.10.2004.

 1. ihd

  ihd Gearhead

  Niin eli auto on -88 Bonneville, ja ajotietokone herjaa öljyn vaihdosta. Öljyt on vaihdettu, miten sais ton näytön "nollattua", kun ei ole omistajan käsikirjaa josta kattoa ohje.
   
 2. hansa

  hansa 1st gear

  Jeepissä ainakin saa resetoitua tietsikan jonka jälkeen se alkaa laskeen uutta vaihtoväliä. Kahta nappia påinetaan jonkinaikaa.
   
 3. Pertti K

  Pertti K Double Gearhead

  Kirjoititkin varmaan gookelin hakukenttään jotta "service indicator reset pontiac" tai jotain? Epäilen kyllä että omistajan käsikirjassa tuota ei ole neuvottu - sehän nollataan huollossa ;-)
   
 4. ihd

  ihd Gearhead

  Kyllä ainakin mun -91 cadillacin owner`s manualissa on kerrottu mitä nappeja painamalla nollautuu, mut ku tossa pontiacissa ei edes ole mitään nappeja tietsikassa?
   
 5. Anonymous

  Anonymous Guest

  katossa oleva kompassi siinä on nappuloita sillä se ohjelmoidaan
   
 6. ihd

  ihd Gearhead

  Okei nyt ruvetaan pääsemään asiaan. Eli kompassi löytyy ja siitä kaksi nappia, set ja toista en nyt muista. Mites noita nappeja sitten kuuluisi painella että lakkaisi auto vaatimasta öljynvaihtoa joka käynnistyksellä.
   
 7. ihd

  ihd Gearhead

  no niin onkelma ratkaistu. Piti painaa toista kompassin nappia ja tietokoneen ainutta nappia yhtäaikaa melko pitkään että tuli 7500 mailia seuraavaan vaihtoon. Kiitoksia vieraalle tosta kompassi neuvosta ,en osannut yhdistää sitä kompuutterin näyttöön kun se on ihan eri puolella kojetaulua (ei katossa).
   

Kerro tästä muillekin!