Todella harvoin nähtävät Suomi jenkkiautot

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja riviera56, 8.9.2017.

  1. Kylmit

    Kylmit 2nd gear

    Moi.

    Onko kenelläkään havaintoa '69 Ford XL fastbackistä? Suomi auto, punainen. Joskus 90-luvulla ? pyörinyt Pirkanmaan suunnalla. Jossain ladossa? Näitä on perimän mukaan 2 tuotu uutena 1969 Härmään.
     
  2. MadMike

    MadMike Gearhead

    Uustuontina Suomeen tulleet 61 Corvette ex ruisku ja 18 viimeinen srjnroltaan, 65 GranSport Skylark avo ja 70 SS396 kaihtaa myös kateiden katseita, mutta hei, Turku....ja ABodyt odottaa työpanostakin "pikkasen" ja juuroja myös.
    Ei niillä kiire ole kaikki liikkui 90 luvun alku ja keskivaiheilla.
    Mutta merimiesautoina löytyy nurkista SD455sta ja muutakin kivaa...
     
    Muokattu: 22.11.2017
  3. WBBC

    WBBC Double Gearhead

    Yksi täysin alkuperäinen, uudesta saakka samassa perheessä ollut 1970 340 Swinger on seissyt tallissa täysin ajokuntoisena 1990 luvulta saakka. Ja siellä se tulee seisomaan seuraavatkin vuosikymmenet luultavasti.
    Ei vanha rouva enää aja autoa.
     
  4. jakulepi

    jakulepi Double Gearhead

    Pirkanmaalla vaikutti ainakin parin viime vuosikymmenen ajan 1935 Ford rodi, jossa on merkille pantavana seikkana BBC+6/71 ja rekisterikilvet.

    Auto oli Tampereen näyttelyssäkin esillä ehkä 12-15 vuotta sitten.
    Kerran olen bongannut kadun varresta, mutta vähäisissä määrin ollut esillä.

    Omistaja jutteli 2000-luvun alkupuoliskolla, että aikanaan roditapahtumassa auto sai osakseen hieman halveksuvaa käytöstä kanssaharrastajilta. Sellaisen ahdetun isolohkon kun oli saanut kilpiin aikakaudella, jolloin lättäpää piti tyyliin muutoskatsastaa jos mieli vaihtaa kylmemmät tulpat...
     
    Muokattu: 22.11.2017
  5. cutlass cruiser

    cutlass cruiser Double Gearhead

    Onhan se 1981 chevy scottsdale jolla oli tässä taannoin ajettu 186km....nykyään taitaa olla jo 200km rikki....siitä kun on aikaa toistakymmentä vuotta kun auton näin...ainakin oletan että se on edelleen olemassa.
     
  6. Tseiaar

    Tseiaar 3rd gear

    :cool:, juuripa näin. Perhereissuja nuo ulkomaan reissut on itelläkin ollut ja tulee olemaan, onpahan jälkikasvu kasvamassa oikeaan suuntaan kun ovat vauva-ajoista lähtien reissuissa mukana.
     
    isalmela ja MadMike tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!