töötti huutaa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja litres, 18.8.2014.

  1. litres

    litres Gearhead

    joo siirsin tän oikeaan osioon, 1990 cadillac on auto, pentele kun pistää vilkun vasemmalle/oikealle ja
    kääntää ratista niin töötti töräyttää sulosoinnut, ei sitten tee joka mutkassa ja käännöksessä...vaan
    esiintyy silloin tällöin, just semmosissa paikoissa missä sen töötin ei pitäis soida!

    Hyviä ideoita vian selvitykseen kaivataan!
     
  2. j-noja

    j-noja 1st gear

    Moi,

    Edellisessä koslassani, tosin pitkän matkaa vanhemmassa 1970 Fury, oli jostain syystä katkennut ratinsisällä oleva "kytkinlevyn liittimen kiinnitys lirpake". Eli kuparikiekko, jota pitkin rattia pyörittäessä rullatappi pitää torven kytkettynä putken puolelle. Lirpakkeessa oleva johto sitten teki epämääräistä soittelua heiluessaan ratin sisällä. Taisi vika selvitä ihan vaan torven painkkeen poistaminen. Eihän tämä vikaa vielä tosin poistanut.

    Tämä siis oireili juuri niin, että rattia kääntäessä alkoi torvi soimaan välillä ihan vaan lyhyesti ja välillä sitten vähän pidempään ja satunnaisesti.

    Kirjoitinpahan nyt kuitenkin...
     
  3. litres

    litres Gearhead

    thanks, tutkitaan....
     

Kerro tästä muillekin!