Toijota Carina E teki stopin kesken ajon

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja anjulot, 23.4.2018.

  1. anjulot

    anjulot 1st gear

    Kysytäänpä onko vinkkejä seuraavaan: Toyota Carina E 1.6 Gli -93 rauhallisessa ajossa vuosikaudet ollut teki stopin suoraan ajosta reippaassa kiihdytyksessä, kierrokset komeat 4000 ja yli. Sammui siis. Ei startti eikä sytytysvirtaa kunpaakaan. Ei inahdakaan. Valot kyllä toimii. Ehdotuksia/kokemuksia vastaavasta?
     
  2. oceanic7

    oceanic7 Double Gearhead

    Maakaapeli kone-runko poikki.
     
  3. toyopet

    toyopet Double Gearhead

    Jos ei kaapeli poikki, niin katso sieltä konehuoneesta ne isot sulakkeet, siellä on pari 100A sulaketta tai liki, en nyt muista tarkkaan. Vähän ilkeät vaihtaa, kun joutuu koko sulakeboksin irrottamaan, ne sulakkeet on pultilla alapuolelta kiinni.
    Siellä on EFI, IGN ja mikähän vielä.
     
  4. lpr

    lpr 2nd gear

    Akun kenkiä hajonnu noista vanhemmista Tojakeista jonkun verran. Kenkä halkee tai venyy, minkä jälkeen lyö stibunaa löysässä navassa ja virtanen lakkaa kulkemasta. Ulospäin kenkä saattaa näyttää ehjältä, mut ei vaan kiristy kunnolla.
     

Kerro tästä muillekin!