Tolvasen Wheelie Valtteri

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Finnish Dart & Valiant Association ry', aloittaja rusteri, 23.4.2006.

  1. linttaritari

    linttaritari Gearhead

    Wheelie

    Tolla mitään TEE , korkeintaan "koristeets Mopar henkisen mestaan,hitsaukset yms(rautanaulalla ilman virtaa), oon nähny jo aikoinaan
    ja ihmettelin jo silloin...-82. :poff:
     
  2. C-barge

    C-barge Gearhead

    Tekee tai ei, ni kyllä se tulee radalle takasin niin alkuperäisen oloisena kuin säännöt ja käytettävissä olevat palikat antaa myöten. Orjallista entisöintiä ei tulla tekeemään, homma tehdään pienellä budjetilla ja löysällä aikataululla. Kunhan se saadaan puhallettua niin voidaan tarkemmin arvioida et tarviiko rungon osalta jotain tehdä uusiks jne, en mä siinä sinänsä oo toistaseks nähny mitään kummallista mikä sillä ajamisen estäis. Ensivaiheessa on tarkotus saada toi kori rullaavana valmiiks, jos sen sais jo ens vuoden aikana niin olis hienoo. Loota tulee olemaan manuaali, perä 8 3/4", mut motti on vielä täysin auki ja se tulee harkintaan sitte vasta viimiseks kun muu on valmiina. Autoon tietty kuuluis W2 kantinen moparin pikkulohko, mut katotaan nyt miten noita osia tulee vastaan. Jos jollain on joutilasta tekniikka tai muuta ajankuvaan kuuluvaa roinaa niin saa mielellään tarjota. Viimeistään 2014 auto on radalla jos ei nyt mitään vallan mullistavaa tapahdu.
    http://kuvablogi.com/blog/24173/6/
     
  3. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Hyvä jätkät! Vanha sumuvalo ihan liikuttuu. Asiaa että se pysyy kovalla laatikolla. Osia en pysty sponssata, mutta jos apu kelpaa niin tulen talkoisiin. Smurffi ja Jamppa varmaan vois firmastaan jotain palikkaa antaa tietty sitä vastaan että väritys pysyy samana sponssitarroineen. Tosin Borgin Divaria ei enää ole. Mitä muita sponsseja sillä oli? Vartsikasta oli jopku firma? Mä olin silloin Vartsikassa silkkipainossa duunissa ja ehdotin pomolle sponsorointia. Iso pomo sanoi jyrkkä ei, kiitos sen kuuluisan A-studio ohjelman. Pomo sanoi että voin omalla ajallani tehdä firmassa mitä haluan, kunhan firman nimi ei näy missään lajia negatiivisesti esittävää lehdessä tai ohjelmassa. Tein paljon jälkikäsittelijänä esim fyyran tarrat ym millä ne saatiin halvemmaks ja Jampan tapauksessa tein tolle saniteettifirmalle paljon duunia niin ettei kaikkea laskutettu ja he saivat tarransa tai julisteensa vielä vuosia halvalla. Se oli Diverse tjtn se putka. Myös Fasson tarra osallistui materiaaleilla. Joskus kyllä vitutti kupiti jäädä överiin ilman palkkaa kunolis ollut muutakin tekemistä. No mitä sitä ei tekisi lajin eteen..
     
  4. C-barge

    C-barge Gearhead

    Kuten sanottu, tarkoitus on pitää ulkokuosi muuten ennallaan paitsi et renkaat joutuu nykysääntöjen mukaisesti jättämään lokasuojien sisään. Edessä on edelleen vanteet jotka siinä oli silloinkin, takavanteiksi 10" slotit on tulossa jenkeistä. Täytyy väsää "showspacerit" joilla fillarit saa sitte ulos tarvittaessa. Noita kaikkia "rallitarrroja" joita siinä tuohon aikaan oli ei varmaankaan sellasinaan ole enää helposti saatavissa mut ne mitä on laitetaan, ja muita sitten korvataan muilla, mielellään perinteisillä merkeillä. Noi pääsponssitarrat tullaan teettämään ja ainakin yks ylimääränenkin tulee, eli kumipojat. Muita oli Borgin Divari Hot Rod lehdet, Lankisen metallitehdas sekä Automaalaamo E Polvi. + tuulilasitarrana HIPO
     
  5. PPRCuda

    PPRCuda Double Gearhead

    Soita Leepulle! Sillä olis varmaan sopivan leveitä spacereita tarjolla ;)
     
  6. C-barge

    C-barge Gearhead

    Samallahan se vois muutenkin hieman modernisoida tota lookkia, ettei tarttis olla niin kasarii....
     
  7. FuryIII '71

    FuryIII '71 Double Gearhead

    Leepun korinlevitys toimenpiteiden jälkeen saattaa vaan alkaa strippi käymään melko ahtaaks...
     
  8. always bb

    always bb Gearhead

Kerro tästä muillekin!