Tommy Johnson jr

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja nalle71, 11.8.2011.

  1. nalle71

    nalle71 Gearhead

  2. heikkisj

    heikkisj Gearhead

    Ohoh, tuopa oli yllättävä käänne.
     
  3. VSOP

    VSOP Gearhead

    No sittenhän tulevan viikonlopun kisa on entistä mielenkiintoisempi :wink:
     
  4. C-barge

    C-barge Gearhead

    Topinkii! Osataan sitä muuallakin.
     
  5. triniemi

    triniemi Gearhead

    Virkamiesarmeijan voitto järjestä. Tommy varmaan suosittelee Euroopan turnetta nyt kaikille tutuilleen.
     
  6. C-barge

    C-barge Gearhead

    No joo, omat säännöksensä kai niilläkin on, ja meikäläisten tarvii sitte noudatella niitä kun sinne menee ajamaan. Maalaisjärki ei noissa asioissa taida olla se käytetyin väline, ja on oikein et kuljettajat on noilta osin samalla viivalla. Olihan jenkeissäkin viimevuonna tilanne jossa countdownissa kun yks nimeltä mainitsematon Pro Stock kuljettaja puhals alkometriin sellasen promillen verran ja sen takia hylättiin kisasta, minkä ansiosta sitte kakkosena ollut kuski putos mestaruustaistosta. Meillähän vastavasta olsi tullut vuoden huili.
     
  7. SuperGas

    SuperGas Gearhead

    Mikko varmasti lisenssin omaavana kuljettajana tuntee säännöt. Jos jättää noudattamatta sääntöjä, on se aivan oma moka eikä sen pohjalta kannata lähteä suosittelemaan Euroopan boikotointia.

    Voipi rinnastaa siihen, että puhallat line-up:issa numeroita mittariin jonka jälkeen alat pilkkaamaan lajin kattojärjestöä.

    Tuomitsen Mikon kommentin aivopieruksi. Piste.
     
  8. triniemi

    triniemi Gearhead

    Niin paitsi jos puhallat lineupissa yli 0.00, se ei varmasti tule yllätyksenä, ei ainakaan pitäisi tulla. Tässä tapauksessa oli varmasti toisin.
     
  9. triniemi

    triniemi Gearhead

    Tässä tapauksessa tais kyllä olla kiire osasyyllinen hommaan eli olis saanu käyttää kyseistä reseptilääkettä, mutteivät ehtineet hakea riittävän paljon aiemmin erityislupaa.

    Ei silti mun mielestä mitenkään urheilullinen päätös asialle, oli pykälät ja säännöt mitä mieltä vaan.
     
  10. C-barge

    C-barge Gearhead

    Samaa mieltä tuntu olevan kaikki dopingista kärynneet urheilijatkin. Noissa asioissa linja on tiukka ja virheistä rangaistaan, on ne sitten tahallisia tai tahattomia. Pykälät on selvät ja ne on tarkotettu noudatettaviksi. Toi mennee sitten tarkempaan käsittelyn ja siinä sitten arvioidaan et onko aihetta kilpailukieltoon vai riittääkö rikkeeseen miedompi menettely. Sillee asiat urheilussa noisa asioissa vaan kulkee, maalaisjärki ja mielivalta kulluu ainakin mun mielestä johki ihan muualle.
     
  11. chevy 2

    chevy 2 Gearhead

    Mun mielestä kilpailijallakin on vastuuta jos kerran kesken kisakauden ottaa reseptilääkettä.
    Vastuuta selvittää lääkäriltä mikä kelpaa ja mikä ei kilpailijalle.
    Turha siitä on kisajärjestelijää tai kattojärjestöä haukkua.

    Ajappa sitten onnettomuus ja tutkinnas selviää kuskilla oli todettu kiellettyä lääkettä joka todettu ennen kilpailua,mutta päästivät kuitenkin sen radalle,kun herrasmiehiä olivat järjestäjät eivätkä halunneet loukata.
     
  12. triniemi

    triniemi Gearhead

    Nyt ei ollu kyseessä kiellettyä lääkettä, vaan olis saanu käyttää jos olis tajunnu pyytäny luvan vähintään 30pv ennen. Ja tuskin kauheen vaarallisesta mömmöstä on muutenkaan kyse, jos NHRA sarjassa ei tarvi edes lupia kysellä.
     
  13. Putte

    Putte 1st gear

    Promillen puhalluksesta olisi kyllä tullut meidän sääntöjen mukaan neljän vuoden huili. Alle 0,5 promillen puhalluksesta line upissa tulee toi mainitsemasi vuosi ja sitä ylittävistä neljä vuotta.
     
  14. Putte

    Putte 1st gear

    Sikäli kuin ymmärsin oikein kysymyksessä oli lääkeaine, joka on NHRA:ssa sallittu ja Euroopassa FIA:n noudattamassa antidopingohjelmassa kielletty. Tämä kenties on aiheuttanut sekaannusta, mutta kyllähän ammattilaiskilpailijan pitää ottaa asioista selvää.
     
  15. triniemi

    triniemi Gearhead

  16. Putte

    Putte 1st gear

    Katsotaan nyt kun asia käsitellään. Jos dopingrikkomus on tapahtunut, saattavat pisteetkin poistua siitä eteenpäin kun rike on havaittu tai mahdollisesti jopa koko kaudelta. eli kaikki on avointa niin kauan kunnes asia on tutkittu loppuun asti.
     
  17. C-barge

    C-barge Gearhead

    Ei tosiaan oo käsitystä et mikä insanssi tota hoitaa jatkossa, onks siin joku WADA vai miten se menee. Ja lopullinen päätös rangaistuksesta FIA:lla? Toki esimerkiks alkoholihommissahan FHRA "päättää" kilpailukiellon, eli esittää sitä AKK:lle joka sen hyväksyy. AKK:n oma kanta noihinkin on selkeesti lievempi ja fyyran linja mun mielestä taas tossa asiassa hyvä. Lisäkshän jos tosiaan kuski puhaltaa yli 0.5 promillee niin siitä pitäi saina tulla myös rikosoikeudelliset seuraukset.
     
  18. nalle71

    nalle71 Gearhead

    Narkolepsiaa sairastavan lääkkeestä kyse ei vaan ollu huomannu ilmoittaa asiasta 30pv ennen kisaa eli FIA;n vetoomustuomioistuin päättää jatkotoimenpiteistä
     
  19. C-barge

    C-barge Gearhead

    Välttämättä tietysti asiaan liity, mut jollain lailla noi "rasitusastmat" huvittaa. Perkele, niin sairasta ihmistä olekaan kun huippu/ammattiurheilija, ja paperiit löytyy takuulla yleensä joka tabuun. Niinno, teoriassahan esimerkiks valoissa on hyvä olla suht hereillä.
     
  20. Putte

    Putte 1st gear

    Vnmah totuushan on, ettei urheilija tervettä päivää näe.
     

Kerro tästä muillekin!